torsdag 24. mars 2011

Thjohei hvor det går :))

Ja her i FRu Rosas heimen har vi liten tid til å sette oss ned for en liten hvil.
Forrige innlegg klaget jeg over varer som aldri kommer og bank ibordet....bare to dager senere er innkjørselen full av paller og varer som skal registreres pakkes opp og ned og legges inn på nettbutikken....:)) Tjohei så kjekt!! :))Så plutselig hadde jeg varer som kom på døra som jeg IKKE hadde forventet å få før langt ut i april !!
Jøss....nesten rart at det kom sånn plutselig :)) Men en gledelig overraskelse og såååå godt å av og til bli overrasket på en positiv måte :)) Samtidig så kom dette speilet, sjenken, skrivebord og et skap inn til Fru Rosas Landhandel. Denne serien av Chateau skal de DESVERRE slutte å produsere så om det er noe som frister så IKKE NØL!!! Ta kontakt med meg eller andre butikker som selger Nomi.Selv er jeg såå GLAD i denne serien!! Jeg liker å blande litt og har ikke fallt i den fristelsen å gå for at ALT skal og MÅ være HVITT!!!! Her i hjemmet er spisestua mi mørk, vitrineskapet i samme serie er også mørk og  så har jeg denne Chateau serien i beige og noen hvite møbler. Noe fra Englesson og noe fra Harmonie..


Fikk dette nattbordet idag også og det var FAKTISK det SISTE nattbordet de hadde på lager. Så nå er jeg litt i tvil, for hjerterota mi sier at jeg skal kjøpe det til meg selv og ikke selge det :) Vi får se :))
Dagen idag har vært veldig hektisk men Frua klarte idag også å få hjertesleng og hentesveis.....Kjørte nemlig MiniRosa i barnehagen og min avhengighet av snop, fikk meg nemlig til å svinge nedom statoilstasjonen for en liten snopestopp....Der blåste det så infernalsk at når frua skulle åpne døra og deise seg ut av bilen, så KOM den kastevinden og slengte døren OPP med et BRAK!!!!! Jada....det var på håret at døra ikke ramlet av!!!! Det kom et forferdelig hyl fra Frua også.......
ikke at det var nødvendig, men noen uvaner klarer bare ikke denne frua å bli kvitt.. .
Så da var det bare å komme seg bortover til  bilmekaniker`n og få skrudd fast bildøra....
Skikkelig kjedelig...... (gikk selvfølgelig inn på statoil først for å handle snop og brus...noe som var livsviktig)
Det ble nok et dyrt sjokoladestopp.....

Imorgen, eller nå idag...torsdag får jeg besøk av en leverandør også og det skal bli kjekt :)
Jeg får bare håpe jeg har fått plassert mer varer i hyllene og fått ordnet det litt mer oversiktlig inne på butikken :)) DET skal bli såååå kjekt å få et større lokale....nå har jeg kanskje Norges minste butikk? Kan ikke tro det er så maneg flere som har et så lite lokale, men det er under planlegging :) Og jeg gleder meg :))
Det kom inn noen flere leker fra Sebra også, men jeg har bare ikke fått tid til verken å legge ut bilder på facebook eller lagt de ut på netbutikken, men det KOMMER snart :))


Nå må jeg fortsette å jobbe...

Og foresten :))

Thjohei!!!....Imorgen...(les torsdag) kommer au pairen vår :))
ENDELIG!!!4 kommentarer:

 1. Alltid supergøy med nye varer!!
  Kos deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Måtte trekke på smilebåndene når jeg leste bloggen din for i dag:) Du skriver så direkte og livlig :) Ser deg for meg der du sitter å hyler i bilen..;) Haha.. :)) Syns du er helt utrolig flink som har overskudd til å holde på så aktivt med butikk når du har 4 barn (og en mann,ikke minst!! ;)) Stå på videre!! Koser meg med god lesing og flotte bilde rfra deg :) Nattaklem fra inger merete, Husfryd

  SvarSlett
 3. Flott blogg og for noen aldeles nydelig møbler. Skulle gjerne hatt skapet og speilet, men har så altfor mye fra før, og min bedre halvdel mener vi har nok. Men man kan jo drømme. Lekkert er det, i hvert fall.
  Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett
 4. Den serien var jo bare helt nydelig! På tide å vinne litt i lotto, slik at jeg kan bygge på huset og få plass til alt som frister ;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)