mandag 28. mars 2011

Husplanlegging....


TIDEN nærmer seg til vi skal bygge hus og her er bildet av huset vi skal bygge om det er noen nye lesere her inne. Huset er fra Hedalm Anebyhus Og huset vårt har vi  tatt utgangspunkt i  Christianborg og DETTE huset  fra Norhus. Vi får helt andre romløsninger inne, men det skal dere få se senere :)


Jeg har lyst å ha en klassisk stil på huset, både utvendig og inne. Mens vi venter så er det bare å prøve å finne ut hvordan vi skal innrede huset. På badet har jeg lyst på et badekar med løveføtter :) Har alltid synest det er så flott :)
Vi får se :) Har fortsatt god tid på oss. Håper vi får begynt i sommer :)Når det gjelder baderomsinnredning så er jeg litt usikker på hva vi skal gå for. Mye fint å finne :) Liker innredningene hos Nordic Import.  Denne under her koster ca 10 000...Fin innredning men litt usikker på fargn. Hadde vært interessant og sett denne "live" og om den er like fin da:)


Takk for at DU kom innom her. Snart har jeg 200 følgere også! Så koslig :)
Håper vi kommer i gang snart med husbyggingen så jeg kan oppdatere oftere :) Gleder meg :))
8 kommentarer:

 1. Hei Ann Elin
  Så nydelig hus dere skal bygge :) Gleder meg til å følge deg og bloggen din videre... Og badekar med løveføtter er min drøm også, men har dessverre ikke plass her vi bor nå. Ønsker deg en fin uke videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Sååå fint hus, du er heldig som får bygge nytt:-) Veldig kjekk og inspirerende blogg, kommer nok til å titte ofte innom her..:-) Ha en fin dag:-) Klem Inger Anne

  SvarSlett
 3. Såå fint hus, dere er heldige som skal bygge nytt=) Veldig kjekke og inspirerende blogg, kommer nok til å titte oftere innom her.. ;) Ha en god dag! Klem Inger Anne

  SvarSlett
 4. Hei ivrig leser av blogg og titter ofte innom nettbutikken din. Utrolig flott hus dere skal i gang med. Jeg har et tips ang badekaret. SVigermor har fått seg et sånnt et å du får så vidt vannet over kroppen pga oppyggingen og svaien i karet.men mamma og de har et gammelt sykehus badekar med løveføtter det er gjevnt over hele men med bøy. der får man i hvertfall vann over magen. bare sånn viss du skal bruke det karet og betale maaaaange kroner for det så er det ikke så luksus å ligge og kose seg i det. :( men ypperlig til å bade unger i da :) pluss at det er lekkert og se på.

  ha en fin fin dag og lykke til med videre planlegging jeg følger ivrig med :)

  SvarSlett
 5. Så spennende! Det kommer til å bli et knallfint hus! Gleder meg til å følge med i prosessen. Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 6. WOW for et flott hus dere skal bygge!!
  Vi bygger hus nå og det er så fantastisk gøy!
  En drøm vi har hatt lenge :-)

  Så tittet jeg innom nettbutikken din og for første gang ;-) Så mye flott!!
  Det ramler nok inn en bestilling
  fra med der snart;-)

  Ha en riktig fin dag!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 7. Utrolig flott hus og det blir kjempefint med badekaret og baderomsmøbel. Er litt svak for slike baderomsmøbler selv. Da vi renoverte badet her i Spania så hadde jeg veldig lyst på et lignende, men da vi har et minibad her, så måtte vi velge klokt. Men er veldig fornøyd. Gleder meg til å følge videre. Alltid spennende med nye ting.
  Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)