mandag 14. mars 2011

Påskepynting....og vikingskip....

Idag har jeg endelig fått pakket opp de siste pakkene som kom iforrige uke og nå er det bare å vente på neste leveranse. Venter NYHETER fra flere leverandører så egentlig litt overrasket over at det ikke kom noe idag, men da kommer det vel imorgen. får jeg håpe...Dagene går i ett....og snart er det påske og idag har jeg fått tatt bilder av litt påskepynt og noen lysestaker og glassmansjetter. Det er fortsatt lenge til påske så det er rimelig tidlig å pynte, men jeg har ingen ting imot å lage til litt vår inne, når jeg ser ut vinduet og der er det ingen ting som minner om vår.....
Ellers så går jeg bare å tenker på vikingskip og alt annet de arkeologene kan komme til å finne når 
de skal begynne å grave med teskje på tomta vår.....Hadde jeg bare hatt en metalldetektor så skulle jeg ha hatt på meg hodelykt og gått der og lett hver bidige kveld og natt  :))) Men vi får bare håpe de ikke finner noe og at de ikke må bruke timesvis på å grave før de finner det ut....... Tegningene er uansett snart klare så vi får bare håpe vi kan begynne snart :)


Jeg har besøk fra nordland så om noen har lyst på en tallerkenhylle eller andre varer så si ifra ikveld så kan du kanskje slippe unna med frakt.  Det er dere som bor fra Molde og nordover mot Bindal......Men da må jeg få beskjed i løpet av kvelden.....
Det er veldig greit å ha besøk for da lar jeg bare besøket passe på unger og hjem og så sitter jeg selv ved pc`n og får jobbet litt. Jeg har iløpet av helgen fått gjort mer enn hva jeg får gjort ellers.....hadde bare varene fra Miss Etoile kommet idag....men de kommer vel rett etter at besøket mitt har dratt hjem igjen....


Det er så fint med håndlagede påske egg. Disse er fra Jeanne d Arc Living og jeg har noen sett igjen....
For de som er kreative og ikke mangler tid så er det bare å sette igang selv å lage påskeegg. Ikke er det vanskelig og så er det litt artig å lage noe selv også :) Har du gamle egg så kan du bruke dem som utgangspunkt, men om du ikke har et gammelt ett som du kunne tenke deg å bruke så kan du kjøpe påske egg på hobbybutikker klar til maling og/eller decopage.

Jeg mangler flere timer i døgnet og har desverre ikke tid til å lage påske egg, må i tilfelle bli når Mr Fisherman kommer hjem eller når aupairen har fått kommet tilbake :)
Gulvflisene vi skal ha i gangen på nyhuset kommer til å bli noe lignene som det vi har nå :) Veldig fornøyd med disse flisene:) Skal IKKE ha mørke koksgrå fliser i NYHUSET ihvertfall :) DET hadde vi før vi pusset opp gangen og jeg var ikke fornøyd.
Nå må jeg få lagt inn siste rest av varer på nettbutikken.
Lysmansjettene, lysestakene, hengelyktene, prismepynten blir nå fortløpende lagt ut på NYHETER inne på nettbutikken :))


Koslig at du stakk innom her :))


4 kommentarer:

 1. Så vakre bilder. Er vel greit å starte bittelitt med vår og påske? Jah ;) Jeg skal til byen i morgen på jakt etter pyntepåskeegg.

  Klem

  SvarSlett
 2. Slik en flott blogg, Ann Elin. Jeg må bare beundre dere, deg og Nina, som strever og jobber og gjør livet så mye bedre. Mitt liv har fått så mye mer mening når jeg får lese disse flotte bloggene deres. Og jeg prøver så godt jeg kan å anbefale dere, og ønsker dere lykke til. Dere strever, men vil nok lykkes. Ærligheten deres er dyrebar.
  Mange klemmer fra Kirsten R.

  SvarSlett
 3. Så utruleg vakkert!
  Nydelege bilder♥..Trur jammen eg må leite fram nokre fine egg litt før enn planen var;)

  God ny veke:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 4. looks all so sweet springlike. nice pictures! best wishes and a sunny week! di
  ;0)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)