onsdag 20. april 2011

Dagene går i ett Og hvor er påskestemninga???


Dagene går i ett. Her er det ikke bare butikken Fru Rosas Landhandel å holde orden på men også HUS & HJEM og 4 små pluss en NOrdlending. Har også begynt i min gamle jobb som miljøterapeut i 50% og skal kombinere det med nettbutikken og det å ha åpent av og til i butikken på Midsund. Idag var vi i molde på møte hos Hedalm Anebyhus som skal bygge huset vårt iløpet av året :) Jada...jeg liker å ha noe å gjøre :))


Så nå begynner det for ALVOR for hva vi skal velge av dører, gulv, lister osv. LETT å glemme helt vesentlige ting. Har allerede bestemt oss for å ha feieluker tilkoblet til sentralstøvsugeren både på kjøkkenet, vaskerommet og yttergangen, men det er lett å glemme det når det står på.....
Vi må også bestemme oss for hva vi vil ha av tapeter eller veggpanel.Tror vi kommer til å ha en del ferdigpanel som er ferdigmalt, siden det er så lett å legge. Men kommer til å ha noen rom med tapet også.
Og nå er TAPET veldig populært. Vi  kjedelige nordmenn har nå i mange år brukt strietapeter som var så populære for det var bare å male dem i den fargen en måtte ønske, og så kom panelveggene og enkelt var det også. Men nå har tapet med forskjellig mønster kommet på moten igjen og det liker jeg )) 


Og det er litt fristende å prøve noe sånt på ett eller flere ROM :)) Og blir man lei så er det ikke så vanskelig å tapetisere på NYTT :)) Også veldig fint å tapetisere bokhyller og skap for å få en ny "look". Mange fine Eiffinger tapeter å velge imellom men noe dyrt er det, så en kan nesten ikke bytte de ut for ofte:)

Hva med en tapet som gir deg en følelse av å sitte i en eller annen koslig gate ?? Fin stemning :)) Hadde ikke hatt noe imot å hatt en slik loftstue :))


Det er skjærtorsdag imorgen og det er første året på lenge at vi ikke har kommet i orden med påskepynting. Har kun kjøpt inn nye påske egg og påskesnop!!! og det sistnevnte er det aller viktigste, men det å komme i orden med pyntingen har vi bare utsatt. Har ikke en gang tatt inn bjørkeris for å pynte med påskeegg.
Det har vel sin skyld i at jeg er litt lei av påsken allerede før den har startet for det begynner å bli mange uker siden jeg tok frem påskepynten i butikken :)) Men jeg satser på at ånden for litt PÅSKEPYNTING dukker opp iløpet av morgendagen :)Nå bare GLEDER jeg meg til det kommer inn mange tapetprøvebøker inn til Fru Rosas Landhandel :)
Og så håper jeg at mange vil komme innom butikken. Fortsatt kanskje Norges minste butikk, men den skal bli  større :) Satser på at det ikke blir så lenge til :)) Men det er ikke størrelsen det kommer an på ? Mykje god mat i  ein liten nase...var det en "luring" som sa :)

Ønsker alle sammen ei
GOD PÅSKE!!!

2 kommentarer:

 1. Wow, den siste tapeten der var utrolig flott. Jeg elsker lilla, og har aldri sluttet med tapeter. Da jeg har min egen stil, noe jeg er veldig stolt av, og mannen min fant fort ut at alt jeg valgte var helt topp, så er jeg fornøyd med smaken min. Skal du ta inn tapeter også i butikken? Det hadde jo vært flott. Følger med deg, Ann Elin, hver dag, og hvis det passer seg sånn når vi kommer til Molde i slutten av juni, så kommer jeg innom. Ønsker deg og dine GOD PÅSKE. Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett
 2. I like your woek. They are very beautiful.
  I congratulate them.
  have a good day
  Josefina
  tijeras y cuchara wordpress.com

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)