lørdag 30. april 2011

På skattejakt i Vikingskipet på Hamar

I år var det mindre utstillere på messen men alikevel må jeg si at det var MYE fint å finne!!! Prisene var ikke så skyhøye som de var før heller......men mye har nok med trendene å gjøre. Det som har stor etterspørsel blir etterhvert dyrt. Kaffekopper og serviser har det blitt mye mmindre av for salget der har vistnok stupt....så der kan en finne noe billig om en vet hva en vil ha :)Et sånt speilbord ønsker jeg meg i gangen min :) Mangler bare penger og en litt større bil til å få det med meg hjem :) Men det var ikke så dyrt altså....rundt 3000,-Kakebokser er fint :) Kandelaberen solgte de som par til kr 7500,- Sjelden å finne to av samme sort....men blir nok ikke jeg som kjøper så dyre lysestaker :)


Denne gangen var det mye spennende å finne!! Likte veldig godt denne sykkelhesten.....gikk og tenkte på den mens jeg ruslet gjennom hallen og vips....så møtte jeg en gammel dame som kom bærende på den....Så om en finner noe en liker så må en slå til.....stor sjangse for at det blir solgt om en liksom tenker at en kan komme tilbake senere på dagen.... Men jeg er veldig fornøyd mmed dagen alikevel !!!! Fant nemlig en klokke jeg har vært på leting etter LENGE og som jeg har bydd på auksjonen ebay men tapte.....og så finner jeg den her på HAMAR !!! 


Og for den som tror at det er bare skrot som selges på vikingskipet i helgen så tar de kraftig feil :)
Hva tror du denne TELEFONEN koster? Tipp tre ganger og jeg tror ingen tipper rett :)


Baksiden på klokka :) Denne kunne jeg virkelig ha tenkt meg :) men det må bli etter å ha vunnet ekstra mye i lotto så jeg føler at jeg kan kjøpe meg noe sånt som dette :))


Kommoden kostet 3000,-
Sukk......Søt lampe til bare 100,- og så gikk jeg bare fra den???? 


Har du sett en slik visp før? Denne måtte bare bli med meg hjem :) Den blå koppen er for krydder og ved å vri litt på den så blir krydderet strødd ned i den lille bollen:)
Mange fine klokker og speil var å finne rundt omkring :))Veldig mange kasser i forskjellige fassonger.....en frydelund bruskasse ble med meg hjem :)
Syns det var mye artig å se på messa i år....Flott dukkeseng!! og litt artig denne skinnstolen også som egentlig er en damesaddel fra ca 1850 som har blitt til en tøff stol. Bare satt på 4 ben og vips blitt en tøff stol :)


Skal kjøre hjem i morgen tidlig men kunne veldig gjerne ha tenkt meg å vært innom vårmarkedet imorgen også men får heller glede meg til ett nytt marked neste år :)) Så artig og fasinerende å se på gamle ting og gjenstander :)  Og faktisk lærerikt også :)

Har du tippet hva telefonen koster?
Den kostet bare........30 000,-
Så den som skulle finne en slik på mørkeloftet er heldig :)


Minner på at de jeg kjører fri frakt til de som handler for minimum 300,-inne på nettbutikken og betaler med kort i løpet av helgen:) Det blir sendt i posten på mandg sammen med en ekstra gave :))


Og for de som bor i nærheten av Vikingskipet på Hamar
 så anbefaler jeg å ta turen innom der imorgen. Åpent fra kl 10 til 17 :))


2 kommentarer:

 1. Jeg skulle gjerne vært der, heldigrisen, hadde Hamar vært nærmere Sunnmøre! :)

  Rådyr telefon gitt, men det kostet vel flesk den tid også. Speilet hadde vært fint i en gang ja...

  Kos deg videre i helgen!
  klem

  SvarSlett
 2. Oy! Det hadde jeg glemt! Messa altså! ...også jeg som alltid pleier å være der når det er brukt-og antikkmesse! Jeg bor bare et kvarters biltur fra Skipet, så det er liksom fast takst.
  I år har jeg altså glemt hele greia! Fy!
  ...så tusen takk for at du minnet meg på det! ;)

  Grattis med klokkekjøpet! :)
  Jeg skal på "trekasse-jakt"... Hvordan var prisene på trekassene forresten? Dyrt?

  Ha en kjempefin søndag!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)