lørdag 30. april 2011

Vel framme og klar til "skrotmesse" på Vikingskipet

Hadde store planer om å starte tidlig på bilturen etter å ha vært på førskole med Minirosa, men som vanlig går ingen ting etter planene.....Hadde nemlig store planer om starte tidlig så jeg kunne ha kjørepauser innom noen klesbutikker....men med den lange "MÅ GJØRE" lista så hadde jeg ikke sjangs å komme avgårde før klokka var nesten 15 og da blir det langt på kveld før en rekker noen butikker så frua ble sur og mr fisherman var noe lettet for å slippe unna ....Nå har vi kommet frem på hotellet og jeg er like forbauset hver gang vi kjører fra frodige og grønne romsdal og med møtet av bare gule og brune marker gjennom hele guldbransdalen.....og forferdelig mange gamle nedsarva hus.....nesten hjerteskjærende å se så mange flotte hus som har store potensiale bare står der og forfaller og ramler ned når som helst...........men også fasinerende å se forskjellen på byggeskikk på bare en liten biltur :))


Stoppet flere steder underveis og knipset ivrig iveg med fotoapparatet. Nesten verre enn en kinesere på tur.....ikke meningen å fornærme noen....mer oppgitt over meg selv som bare MÅ ta bilde av alt og alle....Har fått inn mange nye varer de siste dagene men har bare ikke hatt tid å få tatt bilder eller lagt det ut på nettbutikken.....Føler jeg jobber døgnet rundt men strekker alikevel ikke til. Så hjemme står det flere esker som ikke er åpnet opp og masse varer som jeg ikke har fått tatt bilder av.


Denne runde tyllputen og den nostalgiske duken på 100x100cm med blått broderi er noe av NYHETENE som har kommet inn. Håper jeg rakk å putte ordreseddelen i veska så blir det kanskje tid til å få lagt det ut iløpet av helgen. Men så har jeg planer om å sondere rundt på vikingskipet i hele morgen også så det spørst om det er nok timer i døgnet da :)


Slenger ut noen butikkbilder jeg tok i farta igår rett før stengetid...... og like før jeg måtte dra på "gamle"jobben....Har jo en jobb til utenom Fru Rosas Landhandel så her har jeg ikke et sekund ledig til å kjede meg. Det må eventuelt bli når jeg sitter på do, men å sitte på do når en er småbarnsmor er jo rene "himmelen" selv om alle 4 står utenfor og roper på mamma;))


Så på grunn av dårlig tid igår så må jeg nok beklage de dårlige bildene jeg tok også.....tenkte å få tatt bilder av de fine pyntehåndukene jeg fikk inn med både blått og i beige broderi med blondekant....men de ble ikke akkurat de beste bildene jeg har tatt......får ta noen bedre når jeg kommer hjem igjen....
Kjempefint å ha på kjøkkenet og meningen med disse dukene var vist å skjule kopper, kar eller koppehånduker som hang på krokene under hyllen....Jeg har lenge trodd at de var bare til pynt men meningen var vistnok at en kunne henge hånduker eller andre ting bak som ble skjult av den flotte duken :)) Genialt egentlig :))


Så bak duken så hang dette....to fine kjøkkenhånduker i samme serie...de koster 69,- pr stk....DET husker jeg ihvertfall :))Ps......hengelykten koster 199,- og den finner du allerede inne på nettbutikken....Varsku her!!!! Nå kommer det bare en hel drøss av bilder fra butikken ...
Sinkkrokker i "hønsenetting" holder til 155,- Tøff flaskeholder med flasker til 420,-Hvitt stort smykkestativ 165,-Paiformene har kommet inn igjen og snart kommer de firkantede ildfaste formene også :)
Paiformene koster 229,- tror jeg :))French latte kopp 105,- og kaffekopp med tefat koster 145,- latteskeiene koster 39,-


 165,- 110,- og 75,- for tripp trapp tresko pokalene som kan brukest både til blomster eller lys...


Kremfarget serveringsbrett i metall og tre til kr 340,-


Nesten ingen ting igjen av serien Fay White og Fay blue men mer ventes inn i løpet av mai...Melamin asjetter og kopper i forskjellige farger og mønstre til kr 59,- pr stk105,- for asjettene, 79 for caffelttekoppene og 105 for de store french latte koppene.....299,- for muggen, 39,- for skjeene.....


og 39,- for eggeglassene......En haug av bilder men det er en stund siden jeg har tatt bilder av varer inne i butikken så da var det på tide igjen. Gleder meg til imorgen og håper jeg finner myyyyye fint inne på vikingskipet :))
Kommer plutselig tilbake :))


Nyt helga og fineværet folkens!!!! for DET skal nemlig jeg også gjøre :))
Litt vekkkastet med det fineværet inne i vikingskipet men jeg får satse på å få en liten glimt av sola:)Tuddelidu :))
2 kommentarer:

 1. Heisann!!

  Hedlige deg,der skulle jeg også ha vært!!

  Kos dere mye,håper du finner mange skatter:)

  Mye fint i butikken din nå:)

  Ha en fin helg!!

  Klem LInda:)

  SvarSlett
 2. Heldig du!Kunne tenkt meg turen jeg og:)
  Finner sikkert mye forskjellig der,kos deg,klem Anette:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)