søndag 10. april 2011

Husbygger TIPS og bilderas av nye varer

Å bygge hus er mye å holde orden på med hva en skal bestemme seg for å ha her eller der av forskjellige farger, form og stil på både tapet, gulv, fliser mm..... Har fått et veldig godt tips om å ha feieluke for sentralstøvsuger både på kjøkkenet, yttergangen og vaskerommet.  Se HER for forskjellige varianter. Ikke er det så dyrt heller og så lettvint med tanke på at en slipper å støvsuge hver dag.Istedet for å dra frem den lange slangen til sentralstøvsugeren for å bare ta yttergangen som er full av sand etter at ungene springer ut og inn med med skittne sko, så kan en bare ta kosten og feie det bort til feieluken og slå den på. Så lettvint!! Genialt å ha både på kjøkkenet og i yttergangen. Vi skal ha kombinert vaskerom og yttergang, så da trenger vi nok å ha en feieluke der også. Nesten fristende å ha feieluker i alle rom :)

 

En slik brødsmuleskuffe er også mulig å montere. Den slåes på autiomatisk når den åpnes. 
Noen som har erfaring med denne?


Har foresten lagt inn mange varer inne på nettbutikken. Her kommer et bilderas av mange varer som jeg skal legge inn iløpet av kvelden  :Tøffe flaskeholdere med flasker!!
Artig å ha litt spesielle flasker for hjemmelaget limonade eller saft :)Dette er en magnet tavle med små magneter. Kan feste små bilder eller andre små minner. Det står tall på magnetene og kanskje henge opp et bilde for hver måned av lillemor eller lillegutt ? Søt å gi i gave til noen som akkurat har fått en baby :)


Fint serveringsbrett i tre/metall. Pris kommer senere i kveld når jeg får lagt det inn på nettbutikken http://www.frurosaslandhandel.no/


En liten trådkorg i hvitt.Har også fått inn denne tøffe ramma "My family" og "Home", samt dette nøkkelskapet :)


Fine rammer med plass til mange bilder :)Herlig at våren ser ut til å ha kommet :)
 Og da kan en begynne å tenke på ting å ha ute i hagen.
Fin denne potteholderen med 3stk potter.


Tusen takk for at dere har vært så flinke å dele linken til tilhengersiden til Fru Rosas Landhandel på facebook. Ikveld blir det trekt ut 3 heldige vinnere av en flott tallerkenhylle, en industrilampe og varer for 300,- i green gate :)
Men selv om trekningen er over nå ikveld så håper jeg at dere vil fortsette med å dele siden så flere vil høre om FRu Rosas Landhandel :)

4 kommentarer:

 1. Slike feieluker har jeg aldri sett, men du så smart! Alltid noe nytt på markedet! Du monterer vel så mange feieluker til slutt at du ikke trenger støvsuger ;-)
  Nydelige varer også. Drinks-kassa spesielt!

  SvarSlett
 2. Feieluke e et must når en skal ha sentralstøvsuger. Savna den når mej flytta... Hadde berre på kjøkkenet mej, men e nok like smart å ha i gang og vaskerom au :)

  SvarSlett
 3. Hei, vet du om det går ann og få tak i disse rammene noe mer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei
   Har en igjen av den med Home på :)

   Slett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)