mandag 25. april 2011

Ti grunner til hvorfor blogge :)

Har fått så mange spørsmål av personer jeg kjenner på at de lurer på hvorfor jeg blogger og "bretter" ut alt inne på bloggen og facebook.....Hvorfor må du ta bilder hele tiden? Det er bare dine prioriteringer for du trenger ikke å ta bilder av varene dine ..... og hvorfor viser du bilder av hus og hage og tegninger av det nye huset ? Ja hvorfor gjør jeg det egentlig ?


Jeg begynte å blogge etter lenge å ha fulgt med Emmeline, Anetteshus.com og Nina fra Paradiset......så bare bestemte jeg meg for å prøve selv.....Og for den som ikke har prøvd, så er det bare å prøve istedet for å bry seg om hva andre interiør-neper driver på med :) Og så hadde jeg en liten ønsketenkning om å starte opp for meg selv og tenkte at jeg bare MÅTTE begynne å blogge først........
Og så er det de forskjellige interessene vi har da.....noen liker å sitte i sofaen og lese en god bok eller spille spill på pc`n og bryr seg lite om det  å skifte ut gardiner og puter året rundt.....Og så har du sånne som meg som bare går rundt og tenker på kaffeservise, lamper, SOFA, puter, LIFTGARDINER......ja og alt som har med interiør å gjøre døgnet rundt...... Kan av og til nesten bli litt slitsomt både for de som er sammen med meg og ikke minst meg selv :) Dyrt er det også å være så infernalsk interisert i interiør..


Og når det gjelder å vise frem hustegninger av nyhuset vårt så får jeg høre at folk blir bare missunnelig om jeg legger ut bilder/ tegninger....vel...jeg gjør det like mye for å få tilbakemeldinger og kanskje noen kommer med nye tips vi ikke har tenkt på....


Så hvorfor blogge egentlig? NR 1 Jeg personlig blir veldig inspirert av å lese andre sine blogger.....ikke det at jeg tror min er så inspirerende, men da får jeg ideer til å gjøre litt forandringer her og der her hjemme.
NR 2 Dessuten så har jeg etter at jeg begynte med blogging nesten blitt mer motivert til å rydde og vaske hus :) Så da vet jeg at det blir ihvertfall ryddet og vasket akkurat i det hjørnet eller hylla jeg skal ta bilder av :)NR3 Får jeg et tips om ett eller annet så blogger jeg om det.....det kan være alt fra tilbud de har i forskjellige butikker eller tips om andre ting som hvordan gjøre noe, som regel et interiørtips....

NR 4 Jeg har faktisk blitt kjent med veldig mange!!! Truffet noen av de bloggedamene jeg har fulgt og noen har vi bare blitt kjent via bloggen og ikke fått truffet ennå, men håper jeg vil gjøre det en gang i fremtiden :)

NR5 Jeg har som blogger blitt mye flinkere som fotograf. Jeg har alltid likt det å ta bilder men etter at jeg begynte å blogge så har jeg blitt flinkere. Flinkere i å ta nærbilder enn det jeg var før. Ser stor forskjell på da jeg begynte og nå.....selv om jeg er langt fra flink ennå:) Men har store forhåpninger om å bli enda flinkere :)

NR6 Jeg har med bloggingen blitt flinkere med data og har lært meg å redigere og justere bilder.
NR7 Jeg har blitt flinkere i å skrive bokmål.....i jobbsammenheng bruker jeg nemlig nynorsk.....Ikke det at dette er en god grunn til å blogge.....men kan kanskje føye til at jeg har blitt en racer på å skrive fort....sitter ikke lenger å taster med en finger :)NR8  Er jeg GLAD, irritert, frustrert eller engasjert i noe så kan jeg skrive om det i bloggen. Ikke det at det hjelper andre, men er veldig greit å få det skrevet ned :)

NR9 Noen fordeler med å blogge er å bli sponset med give aways eller  kanskje vinne en eller to give aways......Jeg har bare vunnet to så det er ikke så voldsomt til vinner lykke på denne frua. Men det er kanskje noen med mer flaks :)
NR10 Sist men ikke minst er å få vist bilder av varer jeg har i butikken. Mange av varene jeg får inn må jeg ta bilder av selv før jeg legger de ut på nettbutikken og det er litt ekstra kjekt å kunne ta ett eller flere miljøbilder av varene.Kommer sikkert på flere grunner etterhvert :)
Men jeg synes det er artig å blogge og angrer ikke på at jeg begynte.
Så vurderer du å begynnne å blogge så er det bare å sette igang! Jeg tror ikke du vil komme til å angre....og om du skulle gjøre det så er det bare å slette bloggen med ett lite tastetrykk :)


Nå skal Fru Rosa se på fotball kamp :)
Heia  Molde!!!

14 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har,mye inspirasjon:)Hilsen Anette

  SvarSlett
 2. Stå på, Ann Elin!! Syns det er kjempemoro å lese bloggen din!! Du gjør en kjempejobb :o)) Det er alltid så mye fine ting på sidene dine. Nå venter jeg med lengsel å spenning på pakke fra deg :o))

  SvarSlett
 3. Huffa mæ... det e no alt folk ska lægg sæ bortig å ja... syns egentlig ikke man trenger noen grunn til å blogge jeg, har man lyst har man lov ;) Selv begynte jeg å blogge fordi... akkurat fordi jeg hadde lyst. Synes du har en kjempe fin og koslig blogg, å du... bare blogg om akkurat det som faller deg inn du, det er det som er påenget med blogg synes jeg :)

  Hilsen fra Ingrid :)

  SvarSlett
 4. Takk for at du fortsetter å blogge til inspirasjon for oss andre bloggere og interiørinteresserte. Synes egentlig at man ikke behøver å ha noe spesiell grunn for å blooge, så lenge en trives med det. Og hvem som leser den er jo også så forskjellig.

  Takk for fine innlegg.

  Jorunn

  SvarSlett
 5. Jeg blir veldig inspirert av bloggen din. Så jeg er veldig glad for at du blogger.
  Storkoser meg her inne hver gang jeg kommer på besøk.
  Jeg har mange av de samme grunnene til og blogge som deg ser jeg.
  Og jeg sier det samme......prøv å blogge folkens, det er moro:))

  SvarSlett
 6. Hei på deg! Først og fremst MÅ jeg si: HEIA ÅLESUND! :-) Har lagt meg til som følger på siden din. Kjempefin blogg, og jeg er helt enig i alle dine ti grunner til å blogge. Har akkurat begynt selv og syns det er kjempeinspirerende og morsomt! På onsdag var jeg og bestemor en kjøretur og skulle titte innom butikken din, men
  såg ikke ut som der var folk, så vi "turte" ikke ringe på. Angret når jeg gikk inn på nettsiden din, for der var det jaggu mye fint!

  Klem fra Susan (søskenbarnet til Kristin)

  SvarSlett
 7. Jeg har også fått slike kommentarer som deg om HVORFOR. Jeg syns det er morsomt og finner så mange bloggere rundt omkring som har de samme interressene som jeg. Har nettopp begynt men har fått mange fine ideer og håper at jeg etter hvert kan gi noe selv også. Flott blogg du har. Skal se liutt mere på den senere. Klem

  SvarSlett
 8. Heisann!!

  Får slike spørsmål jeg også:9mange som sikkert irriterer seg,men det får de bare gjøre.Godt du begynte å blogge så jeg kan inn å bli inspirert og kose meg her inne:)

  Ha en fin siste påske dag:)

  Klem Linda;)

  SvarSlett
 9. Fortsett akkurat som du gjør. Leser alltid bloggen din, studerer bilder og går inn på nettbutikken din. Alt er helt topp, så bare fortsett med tegninger av nytt hus, tanker og spørsmål, jeg kommenterer så godt jeg kan, for det er så bra.
  Mange klemmer fra Kirsten R.

  SvarSlett
 10. Samme her! Enig med det du skriver :)
  Jeg startet først for å vise bilder osv til familien i Danmark, men utviklet etterhvert en interiør-interesse. Så nå er det bilder av kopper og kar i tillegg til barna :)
  Det er gøy å se hva andre gjør, og man blir inspirert og kjent med nye mennesker.
  Og jeg må si meg veeeeldig enig i det med husvasken :) hihi!

  Klem Anita

  SvarSlett
 11. Jeg leser alltid bloggen din :) så du må for all del fortsette :) flink er du !
  Eva

  SvarSlett
 12. haha...jeg fikk også spørsmål i påsken av svigerinnen min om hvorfor folk blogger!!! Jeg svarte at det er det sikkert like mange grunner til som det er folk...vet enkelte har kommet seg gjennom sorg ved å blogge,noen deler matoppskrifter,noen blogger og gir oss gode hagetips.....jeg svarte som sant er at jeg rett og slett storkoser meg med bloggingen min og gjør det ene og alene for min egen del...men du syn så gøy det er når andre også kommenterer og liker det de ser!!!!!For meg er bloggingen stjålne øyeblikk med inspirasjon,en fredelig stund hvor man kanskje sitter eneste gang i løpet av dagen,det har blitt et sosialt nettverk,jeg kan få utblåsning for følelser og ikke minst har jeg samlet alt jeg liker og alt som faller inn i hodet mitt på et sted....som jeg kan se tilbake til og finne linker og lete opp igjen aktuelle ting!Kommer til å fortsette med bloggingen så lenger jeg koser meg med det ...så får andre synes hva de vil om det og lese bloggen om de vil det...jeg er strålendes fornøyd og det er det viktigste:))))
  Fortsett i samme stil du også!!!!!!!!!!!!!!!!toveklem:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)