tirsdag 27. april 2010

Hjemme igjen etter ei SUPER helg:))))


Dette har vært ei super koslig helg, og det beste kom til slutt da vi besøkte et vennepar på Skedsmokorset som også har fått tvillinger og jeg er så heldig og skal få være fadder til jenta:)) Jeg er Såå STOLT: ))
Vi reiste på fredagsmorgen og kom hjem ikveld, så det har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste, men kanskje det kan bli mer tid nå fremover;)




Her er det eneste bildet jeg tok inne i Vikingskipet, for batteriet på kameraet gikk selvfølgelig tomt..Men her ser dere så fullt det er av boder inne på "skipet"....så her trasket vi frem og tilbake hele lørdagen og så var vi en snartur innom igår, på søndag.....

Som vanlig så var det ting jeg så og likte som jeg gikk ifra...og som jeg ombestemte meg for at jeg burde kjøpe alikevel.....helt til jeg ikke fant tilbake der jeg var......burde nesten hatt med meg GPS`n inne der.
Jammen ikke lett å holde orden på retningssansen;))
Mr fisherman...har som regel en GOD retningssans.....ihvertfall når vi har vært ute og reist..
 men inne på vikingskipet ble han plutselig som meg og husket ikke om det var til høyre eller venstre......hmm....litt mistenksomt;))?....
han sa sikkert det motsatte av hvilken vei vi skulle gå bare for å virkelig forvirre meg vekk ifra det jeg hadde lyst til å kjøpe;))


Jeg var først og fremst ute etter noen spesielle kopper, men fant ikke de jeg leita etter, men kom over DENNE koppen her og måtte bare kjøpe den:) Kunne da ikke reise HJEM fra Hamar uten en eneste kaffekopp?



Og som vanlig når Fru Rosa er ute på vift så skjer det rare ting......litt pga at hun er litt klumsete kanskje? Så det ene jeg klarte å gjøre var å putte mobilen min ned i en pose med skitbleier!!!!! og kastet såklart posen med MOBILEn min inni....
i en søppeldunk rett fremfor inngangen til storsenteret....

pressa og pressa på for å få posen med bleiene .....(og mobilen)  inn i den smale åpningen...og klarte det til slutt.....

av en eller annen uforklarlig grunn, så tok jeg sjangsen på at mobilen måtte ha blitt med bleiene ned i søppla.....
Det vil si ETTER at vi hadde TØMT bilen og omtrent lessa alt ut av bilen og ut på PARKERINGSPLASSEN og inn igjen....

mens vi ringte på mobilen for å høre om den kunne være i nærheten, men det var den nok IKKE...
lettere sur og IRRITERT ble både frua og Mr Fisherman...:))

Så da jeg stod og ringte fra mobilen til mr fisherman og hørte ringelyden fra søpla..... ble jeg både glad og FLAU på samme tid.....
for der og da måtte jeg ned med hånda og finne frem til mobilen......sa jeg at dette var selvfølgelig rett FREMFOR inngangen til Hamar storsenter? jadda....

fikk noen rare blikk og skeive SMIL der jeg stod og kava...... ikke så rart kanskje?...... kanskje like mye fordi jeg skratta høyt for meg selv og syntest dette var ufattelig morsomt:)).....

 ...klarte heldigvis til slutt å få tak i mobilen...:)) Og glad var jeg for det:))




Nå bør jeg vel finne senga..... har ikke blitt så MYE søvn på meg i helga, men kan ikke klage når vi har vært på tur og har tatt med oss to blide og fornøyde tvinselus :)) Den ene mer blid enn den andre:)





Imorgen får jeg begynne på et lite malingsprosjekt:))  Har noen hyller som skal få seg et strøk maling:)) Billigere å kjøpe brukte kjøkken/hatte hyller enn nye. Halve prisen:) og minst like fine:))


Nå er det natta!!!







3 kommentarer:

  1. Haha! Jeg sier bare en ting: You make my day! :D

    SvarSlett
  2. Hehe, nå måtte jeg le her. Synes jeg ser deg stå og først slite posen ned i søpla før du igjen gir deg på dunken for å få "søpla" ut av dunken :D Men det var jo flott at du fant mobilen før det var for sent da.
    Og så nydelig kaffekopp. Har de mye på dette vårmarkedet? Og hvordan er prisene? Det så unektelig ut som et eldorado for oss "loppisjenter".
    Ha en super tirsdag. Klemmer.

    SvarSlett
  3. Hihi...jeg er mildt sagt håpløs:)) men det er da noen som må være det og da kan jeg like gjerne melde meg frivillig i den rolla:))
    Det er veldig mye fint å finne der, men hvert år så sier jeg at det var bedre i fjor;)...Det var fjerde gangen vi har vært der og jeg synes faktisk at det var bedre der før. Lettere å finne ting da syns jeg...vet ikke hvorfor men...Artig er det uansett:))

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)