fredag 7. mai 2010

Da er jeg klar...


Idag har Fru Rosa stresset fra det ene til det andre....og her undres det på hvofor ungene i huset har så ENORMT med energi....vel.....kanskje treet ikke faller så langt når det detter...eller noe i den dur..:))



Men uansett så har jeg idag sprunget fra å PAKKE til turen vi skal på:)) Vi skal nemlig til Loen:)) *smiler*
og for å ubevisst hjelpe meg selv i å "glemme" igjen den flotte BADEDRAKTA mi så har jeg for å stresse litt ekstra her....fått hengt opp hylle i gangen vår:))


Og mens jeg ventet på at Mr Fisherman gikk for å hente drillen til å henge opp HYLLEN, så sprange jeg like gjerne ut i HAGEN og prøvde å få fram mer av fjellet i "rothaugen" vår....eller det som VAR rothaugen vår *smiler enda mer*
Og mens jeg står der og skraper bort jord fra berget så ROPER Mr Fisherman at jeg må komme inn om jeg vil henge opp den hylla eller ikke:))


Her går det unna i svingene kan du si:)) Og så blir jeg gjort narr av MR Fisherman når jeg etter å ha "stæsja" opp hylla mi, omtrent springer for å ta bilder :))



Lampa fra House Doctor som jeg ikke har fått hengt opp ennå fikk plass på ene kroken her, så den ikke trenger å ta opp plass på vår enorme kjøkkenbenk


Og SINKHUSENE mine som jeg pakket ned etter JUL og som jeg tenkte skulle være julepynt...ble rett etterpå  PAKKET opp igjen fordi jeg ikke hadde HJERTE til å ha den bortgjemt....så når det blir JUl igjen så er jeg vel blitt lei av dem og legger dem bort.....typisk meg.... 





Tjolahoi....nå stresser jeg som bare det....har jeg klart å pakke med meg alt vi trenger? jada...vær du trygg....her er det ikke snakk om å være nøktern i å pakke....ALT er med...så nå blir det å sitte i bilen sammenpressa med knærne oppunder haka...men men....bedre å ha med for MYE enn for lite;))



Ønsker alle ei strålende FLOTT helg:))







3 kommentarer:

  1. Puh, jeg ble jo rent svett av å lese om dagen din. Men du verden så flott hylla ble. Så masse fint stæsj. Håper du koser deg i helga, og når du kommer tilbake (til bloggen iallefall) så er du hjertelig velkommen til å delta på giveawayen min.
    Ha en super helg! Klem.

    SvarSlett
  2. Hehe.. Må le litt.. Godt det ikke bare er meg som springer med kamerat.. tror de er blitt så vant med det her i huset nå at det er ingen som reagerer på det lengre!!hehe.. Koselig hylle og pynt:)

    Gooood helg.)
    Klem

    SvarSlett
  3. Håper dere koser dere masse:)
    eddaKlemmer

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)