onsdag 5. mai 2010

"Huset" mitt....

Er til salgs....og jeg mangler bare 28 mill....:))
Dette huset her har BRENT seg inn på NETTHINNEN min.....Jeg kommer aldri til å glemme første gangen det var med i MAISON.....Jeg har bladet fortsatt:))
Temmelig slitt det bladet , men jeg har tatt vare på det likevell:)) Jeg har det nemlig i skuffen min....blant andre interiørblad som Fru Rosa absolutt skal og vil ta vare på:))

Jeg hadde flyttet uten å blunke hadde jeg PLUTSELIG vunnet i lotto:))
Jeg skal innrømme at jeg ble så ivrig på dette huset da jeg leste om det for første gang at jeg faktisk kontaktet eieren av dette huset , for de var også  forhandlere for disse husene her i norge....:)) Mest for å bare forsikre meg om at vi ikke hadde råd til det:)) men Fru Rosa er evig optimist så jeg ringte selvfølgelig med et ørlite håp om at det ikke var sååååå dyrt.....Prisen da var på ca 5-6 mill....så desverre litt for dyrt for oss:)) Men det er lov å drømme:))



Og pga DETTE bildet over her , ble jeg så bestemt på å kjøpe meg de bast stolene fra IKEA og gikk og DRØMTE om dem i flere år.....problemet var bare at når familien fiskerosa skulle ut på tur og kjøre nordover og forbi IKEA, så hadde vi ikke plass i bilen til å få med oss en stol eller to......helt til gjengen fra jobb bestilte bil og bringing fra ikea for to år siden:)))).....da fikk Fru Rosa ENDELIG to bast stoler under tak:))......kremt....og nå ligger de godt stablet i boden....og...vel.....de er vel enda et bevis på at vi ikke trenger ALT vi har lyst på:)) eller joda....trekker tilbake det siste der....




Rett og slett det FINESTE og FLOTTESTE huset jeg vet om:))


Fine detaljer:)))


Fru Rosa er IKKE noe glad i å bade....det vil si...å bade som i å kle seg ut med badedrakt og vise frem bilringene....Men hadde jeg bodd slik, så skulle jeg nok ha plaska meg uti:))



Det er bare å trykke på de små bildene så blir de større:))








Jeg lagret bildnene fra Finn.no og postet dem her mest for min egen skyld.....nå kan jeg gå inn hit og drømme meg bort:)) Satse på at lotto`en går inn i helga:))




8 kommentarer:

  1. Hei AnnElin
    Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Ja, Ylvingen er en nydelig plass. Her skal vi helt sikkert tilbake en tur til sommeren igjen, og da skal vi ta med oss syklene. Fra Brønnøysund til ferja er det 15 minutter og så tar det vel ca 40 minutter med ferja over til Ylvingen. Konfirmasjonen i helga, var til datteren til min onkel. NYDELIG dette huset fra Nesøya – JA, jeg også har vært inne å tittet på dette … og drømt meg laaangt bort ;o) – for et hus, hage og ikke minst utsikt!!! Wow – tror jeg også har vurdert å kjøpe dette hvis jeg hadde vunnet litt ”ekstra”…
    Herlig inspirasjon i alle fall, og så er det jo lov til å drømme litt da ;o) Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Hehe..akkurat det samme her. Bladet ligger fortsatt i skuffen. Masse inspirasjon! Kontakta også eieren da vi skulle bygge nytt, men huset passa uansett ikke inn på tomta vår. Du hadde bada hver dag der du vettu, når ingen andre ser på..hehe..Super digg hus!!

    SvarSlett
  3. Det er godt det finnes drømmer! :) Ha en fin dag!

    SvarSlett
  4. Jepp husker det jeg også, utrolig lekkert....

    Kurvene er fra Tine K Home og kjøpt hos AC Home på Askøy...men du finner de nok hos andre forhandlere også, er laget av bambus og tåler å stå ute hele året...

    SvarSlett
  5. Wonderful house! Lucky you.
    Count your blessings.
    greetings from Holland.
    with love,
    Ineke

    SvarSlett
  6. I added you to mu blog addresses.
    with love,
    Ineke

    SvarSlett
  7. Å ja, utvilsomt et superflott og lekkert hus, men...altfor fint for Violetta (selv om jeg hadde hatt penga) :)

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)