fredag 14. januar 2011

Vårsteming



Når det er langt fra VÅR steming ute, så er det litt godt å sitte inne og se på alle vårnyhetene som ventes inn fra mange hold.Miss Etoile har mye flott synes jeg og kommer med mye fint til våren


Fuglebur, og forskjellige lanterner kommer inn på Landhandelen min :)


Og glassteriner kommer i forskjellige fassonger med forskjellige fat. Såå flott å dekorere med det en har lyst til å dekorere med om det er blomster, bilder eller en madonna statue.



Vil du se mer fra sortiementet til Miss Etoile så trykk HER



Mye nytt kommer til Fru Rosas Landhandel og mye nytt er under planlegging også. Først og fremst så blir det å gjøre best mulig ut av det lokale jeg nå har til butikken min og har bestillt inn nye skap som blir flotte å stille ut varer, og så får jeg så smått begynne å planlegge hvordan mitt nye lokale skal bli, og det skal bli mye større og mye bedre:) Kan nesten ikke vente:)



Mange lamper i alle fassonger er bestillt inn...Venter noen lysekroner nå om kort tid og det kommer vegglamper i samme stil, men selvsagt så hadde ikke leverandøren bilde av det, så dere får bare vente til de er her:)






Denne stålampa ventes inn igjen og den er rååfin!!!Passer sammen med bordlampen med samme type skjerm fra Bloomingville.




Jeg har ikke bestillt så mange av hver lampe, så om det er noen som VET de har lyst på noen av lampene. Har også bestillt inn HVIT , lik den på det nederste bildet. Prisen på de lampene blir bare 649,-  Lysekronen for stearinlys koster 500,-

Nå skal jeg se på korslaget:) God Helg alle sammen :)

2 kommentarer:

  1. Så mange herlige bilder. Fikk vårstemning av dem, det er sikkert. Selvsagt kan jeg hjelpe deg med på sette sammen flere bilder i headeren og forandre skriften. Jeg bruker Picasa til å redigere. Veldig enkelt. Om du vil kan du jo sende meg bildene du kunne tenkt deg å bruke på mail så kan jeg se på det for deg? Adressen er odfah@online.no

    SvarSlett
  2. God morgen!
    Takk for koselig kommentar på bloggen min. Blir blid som ei sol av å lese så gode ord. :)
    Ja jeg har sett katalogen fra Miss Etoile.Så mye lekkert.Og så fine farger. Men mest av alt fugleburene. Fullstendig dån.
    Så de lysekronene hos Nina også. De er smellfine. Lurer på de, spesielt den mørke.Hadde vært fin over sengen vår. Tror gemalen hadde blitt glad for noe litt mere rustikt der inne. ;-)
    Ha en superfin Lørdag.
    Klem!
    Line-Cathrin

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)