lørdag 12. mars 2011

Planlegging av kjøkken


Det er MYE å tenke på når en skal planelegge et NYTT hus, så nå har vi så smått begynne å
tenke på hvordan vi skal innrede kjøkkenet...Har mest lyst på lyst kjøkken og likte veldig godt denne gråfargen..






Dette er et SIGDAL kjøkken og det er den leverandøren Hedalm bruker, men vi har ikke helt bestemt oss ennå om vi skal bruke Sigdal eller finne et annet kjøkken.

Når det gjelder fliser over kjøkkenbenken så er jeg usikker på hva jeg vil ha.....
de fleste har de hvite rektangulære flisene. Har dere andre forslag?
Men vi skal ihvertfall ha en kjøkkenøy og gruve, skap helt opp til taket, innebygd kaffemaskin og så har jeg lyst på en porselensvask.



Vi er litt usikre på hvilken ovn/peis vi skal ha og om vi skal ha det både på kjøkkenet og i stua
Liker veldig godt de gamledagse kakkelovnene, men det er også fint med en klassisk peis.


Men mens vi planlegger hvordan huset skal se ut, så venter vi spent på når kommunen gir oss tillatelse til å bygge. Skal visst sette inn arkeologer til å grave på tomten også......Etter flaksen vår å dømme så finner de vel hundrevis av vikingskip og gravplasser der....Er det vanlig at arkeologer sjekker hvert område det skal bygges på?
Gleder meg til å få et større kjøkken. Skal bli godt med mer benkplass til å ha når en skal lage mat :) Og ikke minst god plass rundt kjøkkenbordet :))



Nå skal vi kose oss med pizza :)


Ønsker alle en fin lørdagskveld







6 kommentarer:

  1. Heisan:)
    Når det gjelder kjøkken anbefaler jeg deg å stikke innom Bygginteriør. De ligger ved siden av bensinstasjonen ved Rema på Bolsønes området. Der er det en kjempeflink konsulent som heter Siw June Tangen. Vi har kjøpt kjøkken der som er danskprodusert og heter Nettoline. Vi skrudde sammen og monterte alt selv. Til en billig penge. Kan sammenlignes med IKEA priser, men bedre kvalitet. Du kan sjekke ut siden til nettoline.dk.. Der er priser og alt..

    SvarSlett
  2. Kjempespennende : ) Utrulig mange flotte kjøkken. Fikk ikke mindre lyst på nytt etter å sett på NIB`s utfordring denne mnd : D
    Lykke til med alle valgene dere har foran dere
    klem Tove

    SvarSlett
  3. Så spennende, Ann Elin. Begynne med blanke ark. Husker selv alt jeg planla med mine/våre boliger. Jeg er for Sigdal kjøkken. De er solide, og jeg har god erfaring med dem. Selv har vi HTH kjøkken, da vi ikke hadde noe valg. Dyrt, men OK. Ville nok valgt noe annet om jeg hadde valget. Elsker hvit høyglans og profilerte dører, noe jeg har i Spania, også alle skapdørene som ble spesialbestilt. Ang. peis, så hvorfor ikke kombinere peis i stue og grue på kjøkken? Synes også det er utrolig stilig med hvite steiner sammen med gasspeis på kjøkken. Vi valgte mosaikkfliser både hjemme og i Spania og vi er kjempefornøyd med dem. Kos dere med planleggingen. Dere er heldige, men så utrolig vanskelig å ta riktig valg. Lykke til.
    Klem fra Kirsten R.

    SvarSlett
  4. Heisann!!

    Sååå flotte kjøkken,likte alle like godt.Den kakkelovnen hadde jeg valgt,nydelig!!

    ha en fin søndag!!

    Klem Linda:)

    SvarSlett
  5. Hei Fru Rosa. Nå kommer Hedemarken med sine sindige, men vel så veloverveide om man ikke skal si fornuftige planer på lang sikt... kanskje kjedelige i dag....MEN jeg er positiv til klassisk stil på kjøkken. Helst lyse farger, ikke høyglans og stål, men kjøkken som skal vare i mange år... gjerne 15-20 år uten at man går lei. Mitt råd til deg/dere er: Tenk langsiktig; og at dere skal trives med kjøkkenet i veldig mange år til. Traust hilsen fra Hedmark

    SvarSlett
  6. www.astercucine.it. Bestill direkte fra Italia. Det gjorde jeg i fjor. Resultatet ble flott. Kan sende deg bilder hvis du vil

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)