fredag 8. januar 2010

Noe må en ha å IRRITERE seg over

Virker det som!!! For nå er det 2 uker på rad at RIR har droppet å tømme søppeldunkene våre!!!!1#¤#¤##¤#"¤¤¤##..Hele året så står dunkene våre langs veien, siden vi bor rett ved veien de kjører forbi...
GREIT så har naboen fått beskjed om at han hadde for lang vei for søppeltømmerne å gå å hente dunkene...naboen hadde dunkene 5 meter fra veien og RIR godtok bare 3 meter avstand, men våre søppeldunker står ved veien hele året....1 meter fra veien!!!!! men neida...Vi har til og med sørget for at snøen ikke skal være et problem for de stakkars søppelmennene, men alikevel så har de idag IGJEN kjørt forbi våre SØPPELDUNKER UTEN å TØMME DE!!!!

jadda...noe bare MÅ en ha å irritere seg over....DET mest IRRITERENDE var at jeg ikke var utenfor døra her og merket det før kl var 15:55 og de søppelmennene har vel ikke åpent så lenge....så nå er jeg litt SUR ja..... og nå får jeg ikke gjort noe med det før på mandag...hipp hurra.... GOD HELG...liksom

3 kommentarer:

 1. Jeg forstår irritasjonen. Det har hendt noen ganger at de ikke har henta søppel her og, og jeg har alltid latt de få høre hva jeg mener pr telefon. Om de ikke henter vil det jo flyte med matsøppel og bleier og gudene vet hva. Skal de komme tilbake og hente da, eller må dere vente til neste tømming?

  Håper dere har en fin søndag.

  - Monica -

  SvarSlett
 2. Hei du:)

  Jeg ringte de faktisk idag tidlig og var så hyggelig som jeg fikk til å være;) og mannen lovte meg at de skulle komme og hente det idag, men det har de ikke gjort, så det var litt skuffende. Men nå fikk jeg bestillt større rest-dunk så da får vi bedre plass til alle bleiene vi må kvitte oss med;)

  SvarSlett
 3. Lenge leve kildesortering:))) De kom nå på fredag og tok med seg både papir, rest og bio...så det var den sorteringa ja....og idag kom en eldre herremann på døra mi og bytta om rest dunken til en mye større en:))

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)