tirsdag 19. januar 2010

UT på aketur "aldri" SUR

På søndag da den verste ØREVERKEN hadde gitt seg og før UTBRUDDET av en ny omgang med spysyke, så heiv vi oss irundt, vi 5 på en alldri så liten AKE...trilleTUR.
For å være helt sikker på at jeg hadde med meg nok UNGER, så lånte jeg llike godt en kompis av storebror.

Rett ved her vi bor så er det den bratte bilvegen ungene vil ake i, så vi prøvde oss der først, men mora har et SNEV av nervøsitet og skrekkblandet fryd når det gjelder aking i bratte bakker, så jeg foreslo at de kunne ake ned èn gang og så kunne vi gå bort til den andre bakken i boligfeltet som er mer oversiktlig...Ungene kjørte ned...bortsett fra kompisen som ikke hadde akebrett og som heller ikke ville sitte på, men han sprang i det minste ned bakken....noe JEG langtifra gjorde.....DET VAR BARE SÅÅÅÅÅ GLATT....Omsider...etter en IMPONERENDE TOLMODIGHET FRA UNGENE....som bare var "litt" lei over å vente på den vaklende "KUA" med glatte SKO og som prøvde så godt hun kunne å komme seg NED den BAKKEN uten å dette på rompa...Naboene hørte nok sytende ROP som: "mammmmmmaaaaaaaaaa kommer du eller?"

Etter å ha kommet meg SVETT men lettet ned bakken med tvillingvogna, så ble jeg såååå OPPGITT over å legge merke til at den bilvegbakken vi skulle gå til var omtrent bar for snø og is...og IKKE MULIG å ake i.....DA var valget å lokke og lure ungene med å GÅ rundt HELE kolbeingjerdet for så å GÅ enda lenger for å komme ned til TEIGAbakken for å ake.....HELDIGVIS så protesterte ikke ungene SÅÅ mye på at vi ikke skulle gå samme BRATTE veg tilbake...og jeg var "lykkelig" LETTA over å slippe å PESE og SLITE meg opp den BRATTE bakken, som jeg akkurat hadde slitt meg nedover....sikkert et SYN for nysgjerrige naboer som la til merke at JEG, kua, var på veg ned den bratte vegen tidligere og såg sikkert litt småKAVENDE ut der jeg halveis gikk i grøfta for å ikke skli nedover med vogna

Men ungene var i godt humør og vi kom oss til slutt til en bakke der de kunne ake litt, men da var de litt slitne og lei av den kjedelige gåturen med mora på slep med vogna...Så her ser dere noen få bilder fra turen. Ble ikke tatt så mange bilder. Syns det bare er GODT GJORT at jeg husket å ta med meg kameraet og ikke MINST at jeg husket på å ta bilder:)

Måtte selvfølgelig ta bilder av tvinselusa med nye vognposer:)Nok ett nettkjøp på Alexi.no
Må bare innrømme at det var godt å være ute, men uansett bedre å komme hjem igjen:)

4 kommentarer:

 1. DEN tøffe vogna du har da! :)
  Ønsket meg jente & gutt jeg også, da jeg ventet tvillinger, for det fikk bestemor. Visste at jeg fikk en jente, men de så aldri hva begge var på ultralyd, så jeg var spent helt til nr to kom ut!
  Tvillinger er bare herlig, og jeg ønsket meg det denne gangen også, og var på ekstra ultralyd for å få sjekket det opp, men dessverre ble det bare en. Litt mindre stress når vi skal ut når vi har bare en da... Påkledning er det jeg liker minst, 1 eller 2! ;)

  SvarSlett
 2. Takk for det:)
  Er veldig fornøyd med vogna bortsett fra at den burde kanskje ha bremser, men har ei reim rundt håndleddet når jeg går i bratte bakker.
  Ja det er herlig med tvillinger, kan nesten tenke meg det ble litt "rart" med bare èn nå når du fikk nå i sommer, men er nok mye mer lettvint med en ja:)
  Jeg tok sjangsen og bestilte to farger på bagene, de hadde sagt det ble gutt og jente på UL, men alikevel så har det vist seg flere ganger at de kan ta feil:)Men de har så god service på Babycomfort i molde at de ordna med en turkis farget bag i bakhånd i rilfelle det skulle bli to gutter. Litt komisk at de på siste kontroll trodde det kunne være to jenter...så det er ikke til å stole 100% på ultralydene:)

  SvarSlett
 3. For en morsom fargeklatt av en tvillingvogn!

  SvarSlett
 4. Bare så synd at bagene snart blir for små, men da skal vi bytte om tl sølvfarget sportsdel:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)