fredag 1. januar 2010

Nytt år ...nye MULIGHETER...

Ja det MÅ jeg nesten ha som min første TITTEL nå når jeg hiver meg irundt og lager min første BLOGG. Skulle nesten tro at jeg hadde mer en nok å gjøre om dagene da jeg går hjemme med mine SØTE små tvillinger som ble født i august 2009 og da ble familien vår komplett. Fra før hadde jeg og mannen som bare ved flaks IKKE fikk navnet Hans BERNHARD da han ble født, to barn til. En litt for aktiv SKOLEgutt på 6år som heter Knut Joachim og vår lille søte søste som heter Emma Sofie på 4 år.

Må vel nevne at vi har to katter også...OPus og Nepus...


Nå har TVILLINGENE våre rukket å bli nesten 5 mnd gamle og jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Men vi koser oss hjemme og jeg har planer om å være ett år ekstra hjemme med ungene....HURRA for KONTANTSTØTTA!


Mannen min er fisker og er mye ute på sjøen og da har jeg nok å gjøre her HJEMME med 4 små fra 0-6år.

Dagene flyr avsted men vi har det uansett bedre nå med mor som hjemmeværende med tvillingene enn da jeg var i jobb og PENDLET frem og tilbake fra nabokommunen og var "bare" tobarnsmor..

Vi har akkurat pusset opp HUSET for at vi skulle få plass til tvillingene våre, så det har vært litt kaotisk å bo i huset her mens det har pågått oppussing av BAD, gang, påbygg, FLISLEGGING osv. Men nå har vi iallefall fått oss en større bolig som gjør det mulig å bo her noen år til.

Tenkte jeg i denne tråden kunne skrive litt om det som skjer i hverdagen vår og hvilket prosjekt mammaen i huset finner på kaste seg over innimellom bleieskift og amming.

Noe jeg vurderer å gjøre i løpet av de nærmeste dagene er å male kjøkkenbordet og sallongbordet på stua, men vi får se om timene rekker til. Sofabordet har allerede fått ett strøk maling, men jeg må nok pusse over det og male det ett strøk til. Fargen er marakesh og er lysgrå/beige, veldig fornøyd med fargen:)

2 kommentarer:

  1. Gratulere me blogg da du!!! Skal bli spennande å følge me :)

    SvarSlett
  2. Hehe...Takk:)) får se hvor mye jeg får tid til å sitte her;)

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)