fredag 15. januar 2010

NOE å se FREM til!!!!!!

Åååååå NÅ er det ikke lenge igjen til skapet vi har bestilt fra ENGLESSON kommer!!! Vi bestilte rett før jul og det skulle gå fra 6-8 uker før det kom til butikken i molde!!! GLEDER MEG sånn!!

Vi har ikke akkurat så mye lagringsplass i dette huset her, så da er det veldig kjekt å ha mange skap å plassere TING & TANG i :)

De hadde ikke bilde av 2 dørsvitrinen, så derfor la jeg inn bilde av 3-dørsvitrinen. Det stod imellom å kjøpe enten med 2 eller 3 dører, men vi fant ut at det var best å plassere skapet i tv-delen ved peisen vår og da var det smaleste skapet som passet best:)

GLEDER MEG til å få den i stua mi:)Her er bildet av hele skapet, men med 3 dører. Det er 153cm bredt så vi måtte gå for vitrineskapet med 2 dører, og det er 104cm bredt...tror jeg det var


Vi ville ha skap med skjenk under slik at vi kan "skjule" mer rot og da kunne vi velge mellom å ha bare dører eller slik som denne med både dører og to skuffer. Litt kjekt med skuffer også:)

Skal bli godt å få mer plass:) Nå kan jeg hente kaffeserviset som jeg har fått etter mormor og morfar, som de fikk i bryllupsgave i 1934. (tror det var da)Mamma har det stående hjemme i skapet sitt fordi vi ikke har plass:)

2 kommentarer:

  1. Juhu!!! Skapet er kommet til Molde , så da får jeg bare krysse fingrer og tær på at det lar seg ordne å få hentet det så snart som mulig:))

    SvarSlett
  2. Hei=) Hvilken møbelbutikk bestilte du disse møblene fra? Og hvor mye kostet det for skjenken sånn ca? Cathrine

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)