lørdag 13. februar 2010

Allers-dama vil selge serviset sitt...

Skulle gjerne ønske at jeg var en MINIMALIST, men desverre så er jeg det helt motsatte av det. Så det jeg liker mest av alt er å dra på brukt butikker og antikkmesser. Har vært noen ganger på vikingskipet i Hamar når de har brukt-og antikk marked der. Første gangen jeg var der ble jeg faktisk stoppet av noen JOURNALISTER fra UKEBLADET ALLERS om jeg ville stille opp på noen bilder så de kunne trykke i neste blad som kom utJeg ble så kry og stilte velvillig opp og GLISTE bredt....fikk beskjed om å se ut som en MEGET interessert kunde, men jeg ble helt oppslukt av å STIRRE på kameramannen og GLISE.....og når en smiler litt lenge..... så blir gliset påtatt....av en eller annen grunn så ble KAMERAMANNEN ikke fornøyd med de bildene han tok....kikket ned på kameraet sitt og prøvde seg flere ganger....helt sikkert på grunn av den gamle DAMA med på tegna øynebryn og litt for mye sminke både på hengelokkene og på truten....som jeg MÅTTE stå sammen med.... kan da neppe SKYLDES mitt skjeve påtatte GLIS?


Det var nesten som jeg i noe noen minutter følte meg som ei lita stjerne....eller KJENDIS er vel det heter... Folk stoppet opp og måtte få med seg hva som skjedde og jeg GLISTE bare mer og mer.....sååå stolt:)
Tilslutt etter å ha fått kontakt med meg....for jeg var selvfølgelig opptatt av å smile bredt til "publikumet" ba KAMERAMANNEN meg og å se litt interessert ut i det som stod på bordet....for det var liksom de GAMLE tingene som skulle være i FOKUS sa han.....snøft!!Så da MÅTTE jeg og den gamle PÅ TEGNA dama stå der og se ned på en grusom grønn vase med gullmønster på og se ut som vi likte den....men jeg var så flirfull av de rare øynebrynene og så KRY av å bli tatt bilder av at jeg smilte fortsatt selv om vasen var stygg:))

Resten av dagen på Hamar gikk jeg å smilte til alle sammen og var i strålende godt humør. La merke til at KAMERAMANNEN og journalisten stilte seg opp overalt og tok mange bilder av folk og jeg kunne liksom ikke skjønne hvorfor han måtte ta så MANGE bilder når han bare skulle ha ÈN liten reportasje i Allers?....Jeg skjønte fort at sjangsen for at bildene av MEG og den gamle sminkedama hadde liten sjangse for å bli med i bladet.... Men jeg var uansett så fornøyd med dagen på Hamar:)Og nå må jeg nesten komme med poenget i denne bloggen kanskje? Jeg kjøpte meg dette serviset på hamar den gangen og nå vil jeg gjerne selge det, for å få plass til et nytt:)))

Så om du er interesert så ta kontakt. Serviset består av 6 kopper med asjett, en sukkerskål, fløtemugge og kaffekanne:) Pris kan diskuteres:))


Jeg måtte nok svelge kamelen med at jeg ikke ble avbildet i Allers.... men trøster meg med at det var HELT sikkert på grunn av den gamle dama og den stygge vasen!!!!:))


Ha ei fortsatt fin helg:)))


Klem fra fotogene meg:)))

5 kommentarer:

 1. Jepp- Det var helt sikkert pga henne andre.. :)

  SvarSlett
 2. Herregud som jeg ler....synes jeg ser for meg deg og "øyenbrynsdama" står der og gliser. Eller, du da...hehe. Men serviset er skikkelig nydelig, det er sikkert.

  Når man får en Award kopierer man inn bildet av Awarden i sin egen blogg og skriver hvem man har fått den fra. Med noen awarder må man f.eks skrive noe om seg selv, men de fleste får man sammen med gode ord og så sender man dem videre til hvem det måtte være. Om det er noen man kjenner spiller ingen rolle. Det er bare å legge igjen en beskjed i vedkommendes blogg. Link gjerne til blogger du gir den videre til.

  Og så kan du jo prøve det, det er bare å ta en titt i bloggen min ;-)

  Giveaways fungerer sånn at du gjør det som giveren ønsker, som regel skriver du en kommentar under giveawayinnlegget og så linker du den tilbake i din blogg. Lim inn bildet av giveawayen i bloggen din - enten som et eget innlegg eller i sidemenyen - og link tilbake til den som gir vekk.

  Gratulerer med morsdagen! Håper du får en fin søndag.
  Klem Monica (Fix)

  SvarSlett
 3. For å kopiere fra en annens blogg: Er det et bilde (i f.eks giveaway eller award) er det best å lagre bilde og laste det opp som et vanlig bilde i innlegget. Om du skal linke til en annens blogg klipper du ut URL adressen, skriver hva bloggen heter i innlegget ditt, merker navnet, trykker på "Kobling" i verktøylinja øverst i tekstboksen og limer inn URL adressen. Da skal det bli en trykkbar link.

  Håper det var svar på det du lurte på.

  SvarSlett
 4. Hi, hi, herlig service du har der, ha en fin søndags kveld!

  SvarSlett
 5. Takk for svar Monica:)) Er det slik jeg skal gjøre om jeg skal vise en "give away" for en annens blogg? *superlurpådata*

  Ingen som er interesert i serviset mitt da? :))

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)