onsdag 17. februar 2010

En Frokost uten kniv og med en ødelagt KOPP fra Green Gate

Nå er det faktisk første gang siden vi ble 6 i familien, at bare jeg og Minimusa er hjemme ALENE .De 4 andre dro ut døra idag tidlig i det stress tempoet, for da skulle MR fisherman kjøre storebror og nabotassen på skolebussen, så rett på barnehagen med MiniRosa og så til byen med Mini-me på manuelterapeut...

Den ene etter den andre laget mer stress enn nødvendig...Storebror var faktisk klar til å dra på skolen før klokka var 6!!! idag...Den gutten trenger MINIMALT med søvn...noe så irriterende for MURMELDYR-FORELDRENE...men alikevel..har vi våre faste diskusjoner...refleksvest?...ikke refleksvest?...osv...MiniRosa er et kapittel for seg selv...INGEN klær er bra nok for den jenta!!! Jeg la frem den ene rosa genseren etter den andre MED KITTY katten på, men neida...Ikke var den rosa strømpebuksa bra nok heller....jaja... VI ble til slutt enig...


Men så ble det PLUTSELIG stilt og rolig i huset og bare jeg og Minimus var her:)) Hun og broren Mini-me er noen DRØMME babyer!! De sover hele natten og er bare blid og fornøyde hele tiden:)) Ligner nok på MAMMAN sin ja:))
Så da satte jeg henne i vippestolen og tenkte jeg skulle fikse meg en GOD frokost:)

Jeg satte på kaffetrakteren...det beste på morgenen er faktisk en kaffekopp med melk:)) Og så skulle jeg ordne meg en brødskive med TOMAT, majones, agurk og FETAOST.....MEN jeg fant INGEN kniver!!!! Er det MULIG? Selvfølgelig så hadde jeg FØR jeg satte på kaffen rydda det som lå i vasken og satt på OPPVASKMASKINA....så nå skjønte jeg at ALLE knivene VAR i maskina #¤r&¤*%¤#"&¤& ....

...jeg var lettere IRRITERT med andre ord ( haha...disse teite tegnene på "frustasjon" får jeg aldri til...blir bare komisk når jeg bruker dem)


Men for denne DAMA her så er det ikke så lett å BARE slå av maskina og ta ut en av knivene og vaske den selv...for jeg har INNBILT meg at en skal IKKE slå av OPPvaskmaskina mens den går....så da stod jeg der på det lille KJØKKENET mitt og var så oppgitt over at jeg ikke fant en eneste kniv og jeg som skulle SKJÆRE tomatene i skiver da liksom....

Knivene ble "brukt opp" i går nemlig når Husfruen her skulle skjære opp fersk fisken vi hadde fått av onkelen min...Da fant jeg nemlig ut enda en ting jeg ØNSKER meg...nemlig GODE kjøkkenkniver!!!! Så en etter en ble brukt og en etter en var UKVASS og helt ubrukelig å bruke og en etter en ble lagt inn i OPPVASK maskina...og så ble ikke OPPVASKMASKINA satt på igår...#¤%&/"#¤%/ (sånn?..)

jaja det ble frokost på meg TIL SLUTT...Jeg tok nemlig GAFFELEN og brukte den til å dele TOMATEN..og agurken med...
lite fint OG DELIKAT, men spiselig...

MEN frokost historen ender ikke her.....JEG gikk og satte meg ned på stua..fyllte opp min FINE kopp fra GREEN GATE...supet og smattet i meg kaffen...(det heter kanskje ikke supet.?..)

OG hva ser jeg ikke på hanken???? Den nederste delen på hanken har LØSNET fra KOPPEN!!!

Så dette var en FLOTT start på dagen kan du si...:(

Jeg får bruke GG koppen til LYSESTAKE også da...:/
Så nå tar jeg faktisk og setter meg ned med en KJEDELIG HUrtigrute-krus....såå fin krus atte...og så skal jeg prøve å se litt i STOFF & STIL katalogene jeg nylig har fått i posten....Har nemlig ikke åpnet dem og bladd i dem ennå.....DET å se i blader og aviser blir nemlig nedprioritert her i huset...Har nok å gjøre kan du si....Jeg må prøve å få strikka litt på den SPARKEBUKSA også så mini-me får bruke den før den blir for liten:))
Noen av ROSENE har begynt å visne, så da klippet jeg dem av stilken og la dem i denne skålen:) Her MÅ alt utnyttest til THE bitter END:)

jaja...ikke alt blir som en hadde tenkt...så irriterdende med den GG koppen:(
MEN de "lekre" krusene med LOGOER på som HURTIGRUTA, ØYAVIS, bilde av landslaget og DRILLO på....DE OVERLEVER og blir ALDRI knust!!!!

jaja...det ENKLE er ofte det beste...


Hilsen Fru ROSA med hurtigrute koppen:)))

2 kommentarer:

 1. Hei igjen ♥

  Tuusen takk for gode ord inne hos meg, det varmer ♥ mitt :)

  Har en snill mann ja, må ta vare på han;) Alltid koselig å få gaver...særlig når d er ting man virkelig ønsker seg:)

  Første babyen vi går å venter på ja...nå er d bare en uke til termin:) Men er vel bare å forberede seg på at det kan gå dager og uker over.. :P

  Håper du har en strålende dag ♥

  Klem LykkeLise

  SvarSlett
 2. Øyavis? Virkelig? Hmmm jeg synes å huske å ha lest Øyavis da jeg bodde ytterst ute på den nøgne ø på ungdomsskolen en gang. Så nå sitter jeg og gjetter på hvilken "lille kommune i M&R" du bor i :)
  Tror og håper du koste deg likevel, når du først var så heldig at du fikk spise frokost i ro og fred med bare minstejenta hjemme!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)