tirsdag 9. februar 2010

Gått ut av produksjon.....

Dette er serviset mitt, BALLERINE fra Hutschenreuther og ja det gikk ut av produksjon for noen år siden. Noe som er typisk for min uflaks. Det er nemlig en irriterende uvane jeg har og det er å gå og DRØMME om ting jeg ønsker meg og PLUTSELIG så er det kanskje forsent å få tak i flere...Jeg husker omtrent datoen da jeg skulle innom Strande glassmagasin i Molde og DER i VINDUET stod det nydeligste serviset jeg noen gang hadde sett...Det var under jazz`n i 1999...Jeg gikk rett bort til hyllene og tok med meg brosjyre og prisliste. Gikk sikkert frem og tilbake inne på butikken i timesvis...hehe...sikkert ikke, men det er typisk meg å gå og dulle inne på slike butikker:) Og spesielt der det er noe jeg har lyst på.

Men det rare med meg og sikkert til stor lettelse for Freddy og det er at jeg kan gå og sirkle irundt inne på en butikk og komme ut derfra etter en LANG stund og faktisk IKKE kjøpt noe!!!!

Så dette serviset begynte vi å samle på da vi giftet oss i 2002 og vi fikk mange deler til det og jeg gikk og ØNSKET meg den ene delen etter den andre....Fikk til bursdager og i julegaver, men kjøpte ikke så mye selv. Hadde nok noen turer inn på Strande men så dukket det kanskje opp noe annet der som jeg KOM på passet bedre å kjøpe akkurat den dagen osv....så skjedde det plutselig i 2006 tror jeg det var, at det var plutselig slutt på å lage de delene jeg hadde samlet på...de med mint grønn og rød kant. De skulle nå bare lage servise med gullkant....DA begynte Fru ROsa med et heseblesende ringe rundt hele landet prosjekt og høre om det var mulig å få tak i flere deler.....jadda...bare SÅÅÅ typisk meg....vente og vente og vente før jeg bestemmer meg for å kjøpe...

Altså...dette gjelder ikke hele tiden...av og til kommer IMPULSkjøpene over meg som en hagelstorm midt på sommeren, men som regel så har jeg denne uvanen med å bare gå å dulle...

DET skjedde senest nå på lørdag da Mr Fisherman akkurat hadde kommet hjem fra sjøen og jeg skulle få en BYTUR der jeg kunne få gå i FRED og RO inne på Flere flotte butikker...Noe jeg gjorde selvfølgelig, og med STORE planer om å kjøpe meg ett eller annet til meg selv. MEN neida...tullhøna bare gikk i transe rundt seg selv og nærmest ble våt på gensern av alt siklet:) hehe...av og til så tenker jeg på hva butikkdamene tenker om meg...denne vimse dama som transer irundt med åpen munn og sukker og stønner omtrent høylytt og ser sikkert helt åndsfraværende ut:))


Og gjett om jeg var sur på veg hjem fra byen, når jeg satt der i bilen med sure unger i baksetet som var trøtte og lei av å gå sammen med pappan i byen mens de ventet på den HÅPLØSE mammaen som stønnet og oioioi`et seg inne på butikkene...og så klarte jeg igjen å komme meg gjennom butikkrundene UTEN Å fått kjøpt NOEn TING!!!
Ikke en gang DET jeg hadde "planer" om å kjøpe fikk jeg kjøpt!!!

Så nå sitter jeg her og halvveis planlegger og drømmer om morgendagens bytur...For jeg har nemlig gått i noen år og DRØMT om å kjøpe deler til det serviset som ALLE har drømt om og som er så FLINKE og faktisk kjøper seg deler eller hele serviset...til NEMLIG Green Gate...

Jeg har nå fått tak i 2 kopper....og mer kommer det vel heller ikke til å bli....før de er ute av produksjon!!!
Jeg er håpløs...rett og slett håpløs...Men i morgen ....imorgen....skal jeg prøve enda en gang å få med meg noe hjem...og jeg gjør nok det:) men sikkert noe helt annet enn det jeg har planer om ...


God Natt ....og kjæregudjeghardetgodt...VÆRSÅSNILL og gi meg styrke til iallefall å kjøpe èn KOPP til?

Jadda...jeg er ikke kristen, men bare hysterisk lyst på servise fra Green gate:)

Godnattasuss fra meg:)

3 kommentarer:

 1. Ja nå kom vimse musa på at om det er NOEN der ute som har flere suppetallerkener med MINT grønn kant og ei tekanne eller andre deler til dette serviset så ta kontakt med meg!!!
  På forhånd takk:))

  SvarSlett
 2. Du høres akkurat ut som meg :) Kunne godt ha kommet med den samme beskrivelsen selv ;) Håper du kommer hjem med noe lekker GG i handleposen(e) i morgen! :) God tur! Klem, Tanja :)

  SvarSlett
 3. Takk takk:) Hadde en koslig tur til byen men hva jeg kom hjem med var alt annet enn noe fra Green Gate:) Jeg får satse på neste gang:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)