torsdag 11. februar 2010

Noen bilder jeg har tatt....

skulle nesten tro at dette bildet var tatt ut fra et album fra 1893 eller noe i den dur:) men det er faktisk tatt ifjor sommer da jeg gikk som en elefant og var gravid med tvillingene. Beviset er den personen som står der med en gedigen KUL på magen...med tettsittende capribukse og HVITE DIGRE adidas sko...ser nesten ut som jeg har pukkelrygg også....VIRKELIG lekker...


Bildet fra parkeringsplassen vår, tatt i høst og med DBS trehjulingen stående der så ble nesten bildet litt stilig:)
Bildene er ordnet slik at de ser gamle ut og på noen bilder så ser de nesten "ekte" ut med at de kunne vært veldig gamle:)

Dette MOTIVET her bare MÅTTE jeg ta bilde av. Jeg var ute på verandaen vår og så ble jeg oppmerksom på at greinene på trærne til naboen var formet som et 6-tall....Litt rart og ironisk med tanke på at jeg gikk gravid med tvinselusa og at vi skulle bli SEKS medlemmer i familien vår:) Så jeg knipset iveg og var rimelig IRRITERT over den "flotte" bakgrunnen av et fiskemottak....Litt tøfft og litt komisk at tallet skulle tilfeldigvis stå på grensen til tomten vår mens vi ventet på å bli 6 personer i familien....
Værså snill....ikke få latterannfall..

Men altså...slik "flott" gravid gikk jeg da jeg hadde TO i magen....Litt selvIRONI må en bare ha..Det ser rett og slett ikke ut som en GRAVID mage....jeg får rett og slett helt andre tanker i hodet når jeg ser på dette lite flatterende bildet...


Jeg googlet ordet...... og fant DETTE
Heldigvis...så klarte jeg å ta dette siluett bildet av meg selv en dag SOLA stod på rett sted og jeg...dondra...gikk og trasket frem og tilbake på verandaen og så fikk jeg øye på den enorme SKYGGEN som fulgte etter meg:)

Må si jeg er ganske så fornøyd og takker høyere makter for at det iallefall ble tatt ETT fint bilde av meg som TVILLING GRAVID:)

Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar og kommer med en hvit løgn om at bolledeigmagen var fin:)Her er foresten bollene mine kommet ut av ovnen og er ca 1mnd på dette bildet:)


Ha en BOLLEFin kveld :)

klem fra Ann Elin

4 kommentarer:

 1. Hei! :)

  Så fin at du la igjen et spor hos meg, så fant jeg bloggen din. Legger deg i lista mi!

  For et fint innlegg og for en fin tvillingmage. Nei, ingen hvit løgn. Alle gravidmager er fine med det fine som er inni. :) Tungt å gå gravid med tvillinger? Syntes det var tungt nok å gå med lillemor på slutten, jeg. Var så glad når hun kom 13 dager før termin. hihi

  Håper du får en nydelig start på helgen.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Takk for det:))) Joda...var nok litt tungt. Spesielt på slutten. Mange tvilling gravide får lenge før termin, men det skjedde ikke med meg;) Så bare 6 dager før termin kom mine:)...kremt...på over 3kg hver...

  SvarSlett
 3. Jeg synes du var flott jeg. Ingen løgn herfra heller. Så så deilig med to nurk da. Verdens beste premie for tunge måneder med magen.

  Stilig at du har fått et slikt "gammeldags" preg på bildene. Jeg trodde virkelig det øverste var et bilde fra før i tiden.

  Håper dere får en fin helg!

  SvarSlett
 4. Så tøft det skyggebildet var av deg og
  magen :-)
  Jeg følte meg egentlig litt snytt for siste del av graviditeten siden jeg fødte i uke 33. Ble aldri kjempestor. Så tenk hvor heldig du egentlig var som fikk gå med tvillingene til termin :-)

  Nydelig blogg du har. Ser du er mer en vanlig interessert i interiør. Du er liker litt den romantiske stilen, ser det ut til. Veldig mange fine bilder.

  Klem fra texana (DG)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)