torsdag 18. februar 2010

Enjoy the little things in life...

Har som mange andre fått tak i bokstaver å PYNTE med og NÅ har jeg fått meg en stor variant av BOKSTAVEN ~M~ Og kan stå for både MAMMA og etternavnet mitt:) for mage,musikk, morsom osv:)

Når trenden er over med å pynte med bokstaver så kan vi gi alle bokstavene til enten barnehagene eller til en av skolene her vi bor, så de har til å henge på veggen når de skal lære seg ALFABETET:))

Eller så kan vi gjemme dem i boden og la de ligge der til vi blir oldergamle og barnebarna lurer på hvorfor vi samlet på bokstaver...Regner med at INNEN trenden er over så har jeg sikkert fått tak i alle 29 bokstavene i alle VARIANTER:)
De første BOKSTAVENE jeg kjøpte var inne på KREMMERHUSET på Roseby og der hadde de ~E~ M og A så da ble det bokstavene til navnet på MiniROsa:)Dette SKILTET sier så mye.... og vi skulle ALLE ha tenkt oss litt om i hverdagen om hvor GODT vi har det...Lære oss og sette pris på de vi har i rundt oss, at vi er FRISKE,at ungene har det bra....å se dem leke sammen og smile:)Den ene mer tannløs enn den andre...:))
Høre på alle de KOMISKE kometarene de kan komme med:)
Se på tvillingene som har begynt å rulle seg irundt og smiler om kapp:)
Kose oss med AKKURAT det vi har mest lyst på akkurat der og da og sette pris på det:))Nå fikk jeg VELDIG lyst på SJOKOLADE TERAPI KJEKS og et digert glass med MELK :)
Herlig Herlig:)) Og det skal NYTEST hver eneste bit:))


Og etterpå skal jeg inn hit igjen og kose meg med å lese alle de fine bloggene her inne i blogglandia:))


Stor klem fra meg:)

3 kommentarer:

  1. Tuusen takk for gode ord snuppa ♥

    Skal legge ut en oppskrift på påskeegg jeg, siden d er flere som spør:)

    Ligger nok ikke på føden nei...hehe..selvom jeg gjerne hadde gjort det;) Men er faktisk ikke så lei enda. Har vært så i form hele tiden, så ikke noe problem om jeg må vente noen dager til;)

    Kose deg med kjeks og melk ♥

    Klem Lise

    SvarSlett
  2. No har eg scrolla meg langt nedover her. Jammen har du ein kjekk blogg! :)
    Her er det så mangen vidunderlige bilder.
    Eg har lagt med til som følgar, og gledar meg til neste innlegg :D

    SvarSlett
  3. HEI.
    Kjempe fin blogg du har!
    Jeg fant deg hos Har en drøm hvor du spurte om hvordan få to bilder ved siden av hverandre. Moseplassen har masse gode forklaringer på dette. Du må inn i html og endre endel, men jeg får ikke til å forklare så godt. Det enkleste er å laste ned et program som heter Picasa (google) Der kan du lage fotomontasjer osv.

    Lykke til
    Hilsen
    Randi

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)