fredag 12. februar 2010

Ting og Tang jeg har lyst på...

Idag hadde vi egentlig tenkt oss til byen...jeg, Mr Fisherman og tvinselusa, men så har selvfølgelig de ROSA prikkene dukket opp på lille Mini-me så da måtte jeg og tvillingene bare holde oss hjemme....Men det gjorde meg ingen ting

Iallfall ikke når Mr Fisherman kommer hjem med FLERE buketter med BLOMSTER til meg:))
Enten så har han dårlig samvittighet for noe...ELLER så har han bare vært her inne og LEST på bloggen min:))

for jeg skrev i ett av de siste innleggene her at jeg KJØPTE ROSER til meg selv en dag og hintet om at det var lenge siden sist... så jeg velger å tro at det er derfor han kjøpte FIRE buketter med langstilka ROSER og SEKS buketter med TULIPANER:))

Så da passer det UTMERKET med et lite hint-innlegg om TING & TANG jeg ønsker meg...i tilfelle han er inne her og leser:))Så idag mens tvillingene sov formiddagsdubben sin, så satt mora her foran pc`n som vanlig:) og surfet på alle mulige slags nettsider om INTERIØR og fant så mye fint som jeg kunne ha tenkt meg:)) Syns dette speilet var kjempefint!! og så kom den hylla med på bildet også, for sånne HVITE hyller vil jeg ha flere av!!
Det er IKKE rart at jeg klager på lagringsplassen i dette huset her, for det er jammen ikke rart at det blir trangt om plassen, når jeg hele tiden ønsker meg og kjøper meg nye ting. Som denne lysestaken her:) Veldig FLOTT, men vil nok kreve sin plass når den blir satt bort, så det er egentlig ikke rart at jeg klager over mangel av boder....I mitt neste hus så skal jeg ha NOK lagringsplass iallfall....hva nå enn det vil si...Dette her er en kaffekopp UTEN hank fra GREEN GATE.....Dette er et lite hint i tilfelle det skulle være noen fisher menn her inne og snuse rundt:)...Kan nemlig se ut som ei blomsterpotte... Og det vil jeg IKKE ha... Syns dette mønsteret er fint og så liker jeg det BLÅ med striper og DET blå med runde hvite prikker på:) Du får kjøpt det på Strande Glass magasin i MOLDE eller Paradiset Hage& Interiør på Skåla:))

Ei tallerken hylle er noe alle bør ha...og denne er fin:)
Søren da...nå kom jeg akkurat på at det er MORSDAG og sånn vallytinn et eller annet day på søndag....:)) Da var det kanskje derfor da??......jaja...men det er lov å drømme og ønske seg ting:))

Tusen takk Mr Fisherman:)


God helg :)))

3 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for fine ord!!
  For en herlig header du har, de nydelige rosene! Noen må jo se disse hintene om ønske!!
  Får håpe det dukker opp noe hos deg søndag!
  God helg!
  Klem.

  SvarSlett
 2. Heisann..
  takk for hyggelig kommentar:)
  Ja..det er alltid noe en har lyst på:)jeg vil ha ny pc og speilreflekskamera:)
  ha en kos kveld
  kelmklem

  SvarSlett
 3. Lekker ønskeliste, Ann Elin! :) Og snille fishermannen da, sååå masse blomster på én gang! Men de er deg vel unt, alle som en! Kos deg med blomstene og ha en fin dag på søndag :)
  ~ Tanja

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)