fredag 19. februar 2010

Barneromsinspirasjon

Idag er tvillingene 6 MÅNEDER gamle. Tiden bare renner avsted. Syns vi akkurat har kommet hjem fra sykehuset...Snart er det PLUTSELIG 1 års dag her...Jeg får bare være flink med å nyte hvert sekund:)) og så kan jeg så smått begynne å planlegge hvordan vi skal innrede Rommet de har fått:)

De ligger fortsatt i samme seng, men vet ikke HVOR lenge det kan gå:) for de SNURRER og styrer på, så snart vil de nok forstyrre hverandre så mye at de får hver si seng...
Prøvde med hver si seng da de var rundt 4 måneder, men det var tydelig at de likte seg best i SAMME seng:))De har for ei stund siden flytta inn på eget ROM, men det var storebror sitt tidligere, så der er det TEGNA på tapeten og kan godt bli litt styla opp:)
Så det er en av MANGE planer i SOMMER....så da passer det bra med litt idèmuldring...

Har fått "DILLA" på luftballonger og gamle leker, så det blir iallfall litt av det på rommet:) Venter på to små og en STOR luftballong som på bildet over skal komme i posten de nærmeste dagene:)) Bestilte det fra en svensk nettbutikk.
Likte veldig godt både dette SKAPET og den SØTE hylla:)))
De fleste bildene hentet jeg fra et tysk nettsted som heter kinderraumer. Ser det er mange av BLOGG damene her inne som lager HYLLENE sine selv...Hadde jeg bare vært så flink, så hadde jeg prøvd å laget en som lignet på denne:))Rommet til tvillingene er ikke så veldig stort, men jeg kunne tenkt meg å blandet både rosa og blått. Med en guttedel og en jentedel:))
Hadde kanskje vært en idè med køyseng så det ble mer gulvplass....men hadde rommet vært litt større så hadde det vært så fint med "HIMMELSENGER"
Inne på den tyske siden, så hadde de klistremerker til vegg og tapeter og jeg likte veldig godt dette:)) Stilig med luftballonger:)))
Herlig med disse FARGEGLADE knottene ogsåMANGE fine hyller å finne:))

Nå må jeg prøve å komme meg OPP fra sofaen og slutte å sitte her og DRØMME:)
Har nemlig NASSE NØFF på vask og må ta han ut fra vaskemaskina så han blir tørr til imorgen:) Det er KARNEVAL imorgen og tvillingene SKAL selvfølgelig være med de også, som Ole BRum og Nasse NØFF:)) Er jo på tide å gå på karneval når de har blitt 6 måneder gamle:)) MiniRosa har valgets kvaler...Hun har pittelitt lyst å være LØVE, men så var det dette med den PRINSESSEgreia da...så den blir nok enten en kombinasjon.....eller så blir hun ei lita prinsesse:)) Storebror skal være SPIDERMAN såklart:) Mora har ikke planer om å kle seg ut...ser komisk ut fra før, så her trengs ingen utkledning:)) men med musafletter så kan jeg glatt bli forvekslet med PIPPI...vi får se:)) Skal bli gøy:)


klem fra meg:))

1 kommentar:

  1. For nokre inspirasjonsfulle bilder :D
    Eg elska dei luftballongane :) Ha ei deilig helg vidare

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)