søndag 21. februar 2010

Prioriteringer.....

Det er ikke lett å være bitt av bassillen av et eller annet....Om det så måtte være noe så ufornuftig som å TRENE, spise SUNT...spille fotball, gå på fest, røyke eller være opptatt av å spise minst mulig...eller litt MER fornuftige bassiller som å presse i seg MEST mulig Sjokolade KJEKS og/ eller være helt freak etter alt som har med INTERIØR å gjøre.....Jeg lider litt av de to siste her.....


Jeg er nemlig sååå opptatt av ALT som har med HUS og INTERIØR at jeg kan til tider "glemme" meg selv oppi det hele....Sorry Mr Fisherman... men jeg vil heller sitte med et interiørblad eller lese over mange flotte interiørblogger...eller sikle på TUSENVIS av nettsider med interiør duppedingser...enn å finne noe fint i klesskapet...sminke meg (noe jeg ikke kan)...eller gå på frisøren.....DET tar nemlig dyrebar tid!!Så er det det med PRIORITERINGER da..... en av mine beste venniner har også nylig fått babyer faktisk:)) og vi to kan..i en ledig stund...innimellom amming og bleieskift sitte med web kameraet og se og snakke med hverandre "live"....Der sitter min søsteste gode venninne inni kameraet mitt og ser sååå fresh og FLOTT ut, mens jeg sitter fremfor pc`n med den HULDER sveisen og kan omtrent ikke huske når jeg sminka meg sist....(har skjerpet meg de siste dagene alså...:)"Du må gå å sminke dej no AnnElin...Viktig å sjå flott ut" minner den søte venninna mi meg på...jadda :)) tenker jeg og er sjeleglad for sånne dame-mennesker som Tora Berger...flotte usminka dama... Jeg har liksom ikke tatt dette så høytidlig....FØR det som skjedde i går nemlig!!!


Mens jeg har en av mine munn diare telefonsamtaler med min mor, så hører jeg Mr Fisherman mumle ett eller annet...jaha...tenkte jeg...for jeg kan nemlig tenke og gjøre og få med meg MYE på èn gang...det KAN kanskje være litt vanskelig for andre....Men iallefall så tar Mr fisherman telefonen sin og ringer til noen.....og jeg tror ikke mine egne ører på HVA denne mannen nå gjør....Han ringte på FRISØREN faktisk....og HVA skal nå han med frisørtime som IKKE har hår?...Joda....da hører jeg han si at han skal bestille en TIME til MEG!!!


Så hører jeg han si..."Ho ska sekkert ha nåkka lyse stripe eller nåkkå" ...HÆ?
Time ONSDAG kl 13:30.....greit....

Da er det nok på tide å ta hintet....stakkars MR fisherman som lever sammen med ei HULDER som ikke bryr seg om hvordan hun ser ut....MEN bare er opptatt av INTERIØR...(unger,amming og bleieskift er inkludert)


Og jeg som hadde såååå lyst å bestille meg noe PÅSKEPYNT fra DESIGNERLEG og maileg....Nå kan jeg RISIKERE og se ut som en PÅSKEkylling selv.....
Den frisørtimen koster mer enn disse PÅSKE EGGENE jeg hadde lyst på.....hmm...Vi får se...Mr Fisherman skal reise ut på sjøen igjen på tirsdag og da blir jeg fiskekone igjen....OG trenger en fiskekone å være fin på håret? ....neppe....

Ha ei forrykende god natt


Hilsen RUFSEsveisfrua

4 kommentarer:

 1. Hahahaha.....!
  Flire me ihjel!!!
  Skulla ha satt på web-cam til deg nå, så hadde du fått sett en annen tvilling-mamma med do-kost-hår, og stygg, utvasket t-skjorte fra Bo Grønt! Nyyyyyyyyyyyyyyydelig!!
  NOT!
  Ps vent til tirsdag med å bestille Maileg-egg da, for jeg sendte inn en forspørsel tidligere i dag til de, for å få ta inn varene deres! :)
  Lyst på egg jeg også! (var hos frisøren nå nettopp, -ja straks en måned siden, men det er ikke lenge. Lenge er 6 måneder, men det har også skjedd.... NM i ettervekst!)
  Knektene (ja, de hyllesakene) forlot lageret på fredag og er underveis hit (du har sikkert lest det) og jeg HÅPER jeg får fortolle de i morgen!! kANSKEJE hit onsdag da, om vi er heldig!!

  SvarSlett
 2. Du altså ha ha ha.
  Steike bra.

  Takk for hilsen :))

  Hvilke egg er på de bildene? Superfine.

  Hmm må vel lage et par fargerike egg jeg også, men hammer og sag tar mest tid for tiden. He he

  Vi råkast.

  Hei og hopp
  Randi

  SvarSlett
 3. Hahaha!!
  No fekk ej latterkrampe! Du altså!
  For å ver heilt ærleg, så gjeng det i sjokoladekjeks her mæ... Og det e di si skuld! Hihihi...Ej he til og med baka dei sjøl, og dei vart endå bedre enn dei ej kjøpte. Genialt med oppskrift på pakken... So den so set her som usminka nybakt tvillingmamma med tom kakeboks----- det e ej....

  Klem frå Silje

  SvarSlett
 4. Takk for tipset silje:)) hihihi..Tror jammen jeg skal prøve å få bakt de kjeksene jeg også:))
  Du e so flott at:))))

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)