mandag 15. februar 2010

Husvask...slabbedask og hvitvask

I dag har jeg hatt ÅRETS første STORE husvask!!!! Jeg har styra på og renovert støvet i huset...


Prøver å rydde litt hver dag men med 4-5 UNGER i hus, så blir det lett ROTETE her igjen.....Men idag bare MÅTTE jeg få orden på hele huset... Det så NEMLIG helt bomba ut her...

Og jeg var så lur her en dag og bestilte meg en takstmann...for å få takst på huset altså...Helt uvitende om at her skulle det bli vannkopper på mini-me og minimusa...og at jeg skulle være ALENE om å utrydde alt støv og ROT før han kom på befaring.....For Mr Fisherman måtte selvfølgelig på båten og jobbe...jeje...Så da var det bare å brette opp ermene og sette igang....
...Stua gikk rimelig greit unna....men rommenen til UNGENE....ALL klesvasken på vaskerommet....VÅRT SOVEROM som jeg ikke kan huske når jeg vaska sist...eh...jaja...ærlig har jeg alltid vært... ja og resten av huset svetta jeg meg igjennom....

Her er Tvinselusene sitt rom og det var det MINST rotete rommet, så det er det eneste rommet jeg tør å vise FØR-bilde av:)) ...jaja...nå kom jeg akkurat på at jeg har ikke tatt ETTER-bilde av det heller..haha...men da fikk dere iallefall gleden av å se det FØR jeg rydda og vasket der:))


Jeg tok et lite RAZzIA...hvordan det nå skrivest...i haugen med INTERIØRBLAD og rydda vekk masse dill og dall og omtrent pressa det inn i alle skuffer og skap, for å få det litt RYDDIGVITRINESKAPET på soverommet vårt rommet MYE ROT fant jeg ut:)) men det spørst om ikke HUSFRUEN bør ta seg en liten shoppingtur...for å kjøpe noe å dekke til glassdørene? LITE sjarmerende å ha et sånt "gjennomsiktig" ROTSKAP kanskje?...Men ufattelig GOD plass var det i skapet iallfall:))


Her får du en nærmere titt:)) Oppi KOFFERTEN har jeg BRUDEKJOLEN min og JULEDUKENE...fin kombinasjon:)) Ser for meg at jeg PYNTER til JUL iført brudekjolen:))

Men altså...det har IKKE skjedd ennå altså.....helt sant:)Dere kan kan tro hvor sliten jeg var UNDERVEIS...Tvinselusene skulle ha sitt stell, med både pupping og BLEIESKIFT...Formiddagsdubb og grøtspising...
Så var det på`n igjen med renoveringen...KLESVASKEN er omtrent det VÆRSTE jeg vet...Jeg kan faktisk med hånden på HJERTET si at det er den tingen jeg utsetter og utsetter for å slippe å gjøre...NOE jeg burde lære meg å slutte med, for haugen med klær bare vokser og vokser....Og idag føltest det som den ALDRI ble TOM.....

MEN der er Fruen ganske så KREATIV i PROBLEMLØSNING...og kom på at OPPå KOFFERTEN kunne jeg plassere en DIGER korg med KLÆR :) Genialt, ikke sant? Så utspekulert jeg er, så havnet Mr Fisherman sine nyvaska og rynkete klær oppi der:) ..hehe...da har han noe morsomt å glede seg til imorgen:)...kremt...pluss haugen med usorterte strømper:)) Herlig å delegere oppgaver:))Så til slutt følte jeg med COMPLETE ferdig...Hadde bare igjen noe smårusk....DA RINGER telefonen!!! Og det er selvfølgelig TAKSTMANNEN som melder AVBUD????? DEN SLABBEDASKEN!!!! Han hadde blitt SYK sa han...men var han ikke SYK litt TIDLIGERE IDAG DA????? kunne kanskje ha RINGT meg litt før på DAGEN???

jaja...HUSET ble iallfall RENT og PENT..... og så fikk jeg koset meg med mine PRIKKETE småtroll og smurt dem inn i HVITVASK


Men ÈN ting er iallefall helt sikkert...og det er at DETTE skiltet her SKAL jeg henge på DØRA neste gang TAKSTMANNEN har tenkt seg på besøk!!
Nå skal jeg slenge min Slitne KROPP opp i sofaen og se på langrenn


HEIA NORGE!!!

4 kommentarer:

 1. Heihei=)

  Havna tilfeldig innom bloggen din nå, og d er jeg glad for:) Kjempesøt side, med mange fine bilder:)

  Legger meg til som følger jeg, så sees vi igjen;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Haha!
  Herrefred, hvor jeg kjenner meg igjen her!!
  Gjordet så og si det samme en gang vi skulle få sånn "spesialbesøk" i huset, -men i tillegg (for å vise hvor god husmor jeg er, -altså later som) så laget jeg potetball! ;) Du vet, den ekte varianten, som mamma lager!!
  5 min før hun skulle komme, ringet dama og sa at hun hadde dobbelt-booka seg!!
  Har forrsten en hel kurv med uparede sokker, -som jeg peker på hver gang ungene truer med å bryte en regel! ;) Ekstraoppgave!
  Mange fine bilder du har her, men sukk så fælt at bebisene har fått vannkopper. Fælt når så små er så syke, men de blir vel 10 ganger verre om de får det senere, så det er i grunnen godt å bli ferdig.
  Min tidligere nabo og venninne i Orkdalen ba meg ta med ungene og komme på besøk da de hadde vannkopper for to år siden. Hun villa at vi skulle smitte hennes minste (1,5 år da) slik at han også ble ferdig med det, siden begge de store hadde hatt sykdommen. Tror han fikk 3 prikker, eller noe sånt! Selv hadde jeg vannkopper i 9-årsalderen, og har arr enda!

  Ha en flott kveld! Skal si fra når det kommer knekter her! (har ikke fått beskjed om at de er sendt enda, men jeg har betalt!)

  SvarSlett
 3. Jøss, det skiltet der MÅ JEG HA! Hvor fant du det?

  SvarSlett
 4. Nina i paradiset har det i butikken sin:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)