torsdag 18. februar 2010

Rice..... Fargerikt og herlig!

Se så mye fint!!!! Dette er fra Rice...Fra Danmark.. Så FARGERIKT OG FLOTT!!!! Asjettene, og koppene er av MELAMIN og tåler oppvaskmaskin:))Fant det på en NETTBUTIKK som heter Brorane.

Ble så glad over alt det fine de hadde der og tenkte at dette må jeg bare vise frem:)Vår og sommer følelsen dukket frem iallfall:))
Anbefaler å ta en titt innom den nettbutikken om dere ikke har vært der før:)Og se det stilige BESTIKKET!! Hadde jeg hatt et sånt bestikk, så tror jeg at vi hadde spist MIDDAG ute på VERANDAEN hver dag i hele sommer:))Og sommeren hadde nok begynt SENEST i april:)) Hadde bare kledd oss godt:))
Det ser faretruende ut at jeg kan begynne å samle på ting fra denne serien her ja:))
Disse fargerike skeiene skal nok bli mine tror jeg, for her er det et herk å gi babytvinsa GRØT med vanlig tskje, men disse ser PERFEKT ut til å mate to småtroll med:))Fine glass i PLASTIKK:)) Jeg er nok litt kjedelig og kunne ha tenkt meg de blanke:)) Fin ja:) Åååååå som jeg GLEDER meg til sol og SOMMER:))
Fransk inspirerte "kirkelysestaker" i en MYE rimeliger variant enn de i smijern:)))
Søte melkeglass og TERMOSER:))
En liten VÅR og SOMMER inspirasjon fra meg....Jeg får bare håpe Lotto`n går inn i helga så jeg kan få bestilt meg noe fra RICE:))

Nå har jeg ikke bare GG-feber, men også RICE-feber:))

Blir nok noen Fargerike drømmer på meg i natt. Håper det blir det på dere også:))

Stor klem fra meg:)

3 kommentarer:

 1. Ah! Eg elskar Rice <3 Har aldri sett det bestikket før, men det var jo heilt multiskjønt.
  Eg ønsker deg ei deilig helg med familien!

  SvarSlett
 2. Hihi...tror vi drømmer om mye av det samme jeg;) GG og Rice! Helt fantastisk:) Deilig å dekke på med fargerike ting utover nå, da kommer virkelig våren:D

  Ønsker deg en flott helg...FREDAG!! Jippi!:D

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig kommentar om kjolen jeg sydde til minstemor :) Jeg prøver å titte innom alle nye som legger igjen hilsen hos meg og det er alltid moro å oppdage nye blogger! Så fin din er!! Med masse fine bilder. Jeg smilte godt av det "rent hus" skiltet. Et slikt kunne vi hatt også ;) Og så nydelige tvillinger!!

  :) Ann K

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)